okruszek.emi
bardzo szczęśliwa mamusia
dziękujęTo ja trzymam kciuki, za takie marzenia to nawet wszystkie dwa !!! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękujęTo ja trzymam kciuki, za takie marzenia to nawet wszystkie dwa !!! :-)
iiii (nie zakapowałaś ? chodziło mi o to samo co wczoraj)
nawet ja wiem o co chodzi! Ona piła! Piła! :-)
To dobranocBabolki ja uciekam bo przecież muszę o 6 rano męża przywitać ;-);-);-) no i bym chciała jeszcze przed pracą jutro się pouczyć ( więc muszę się wyspać) bo przecież w weekend szkoła
uciekaj uciekaj, ucz się pilnie, ząbki myj, o męża dbaj i w ogóle :-) aha, czapkę noś :-)Babolki ja uciekam bo przecież muszę o 6 rano męża przywitać ;-);-);-) no i bym chciała jeszcze przed pracą jutro się pouczyć ( więc muszę się wyspać) bo przecież w weekend szkoła
dobrewyobraziłam sobie pure z marchewki, ziemniaczka i groszku w opakowaniu po skrzydełkach z KFC :-)
wyobraziłam sobie pure z marchewki, ziemniaczka i groszku w opakowaniu po skrzydełkach z KFC :-)
nawet ja wiem o co chodzi! Ona piła! Piła! :-)
czyt.Dobranocuciekaj uciekaj, ucz się pilnie, ząbki myj, o męża dbaj i w ogóle :-) aha, czapkę noś :-)