o bosze nie mam pojęcia. o wiek tak? znaczy o to co wczoraj, że to co wczoraj, już wiem.
noooo, bo już traciłam w Ciebie wiarę ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o bosze nie mam pojęcia. o wiek tak? znaczy o to co wczoraj, że to co wczoraj, już wiem.
Babolki ja uciekam bo przecież muszę o 6 rano męża przywitać ;-);-);-) no i bym chciała jeszcze przed pracą jutro się pouczyć ( więc muszę się wyspać) bo przecież w weekend szkoła
a słyszałyście jak dziecko pierwsze woła TATA- to krzyczy ja chcem brata (kolejny zabobon teściowej)
uciekaj uciekaj, ucz się pilnie, ząbki myj, o męża dbaj i w ogóle :-) aha, czapkę noś :-)
właśnie nie piła tylko paliłano ja nie mogę ona chyba tam dziś jakieś skręty pali !!!!!!
Babolki ja uciekam bo przecież muszę o 6 rano męża przywitać ;-);-);-) no i bym chciała jeszcze przed pracą jutro się pouczyć ( więc muszę się wyspać) bo przecież w weekend szkoła
noooo, bo już traciłam w Ciebie wiarę ...
bosz... jakie Wy macie o mnie zdanie.... :-)no ja nie mogę ona chyba tam dziś jakieś skręty pali !!!!!!
a co chcesz z malinką M przywitaćTo może weź mnie ze sobą. Właśnie skończyłam pić kawę i zamiast się brać do nauki to gniję tu z tymi wariatkami pijaczkami i palaczkami
no ja nie mogę ona chyba tam dziś jakieś skręty pali !!!!!!