reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
a słyszałyście jak dziecko pierwsze woła TATA- to krzyczy ja chcem brata (kolejny zabobon teściowej):baffled::-D:-D:-D

powiem ci ,ze oliver wolal pierwsze tata i ma brata:-)

mamstud , w domu mowimy po polsku ,oliver bardzo lubi sobie pogadac caly dzien nawija,z wszystkimi musi pogadac

jak jeszcze nie umial mowic ,to ja nie moglam sie doczekac kiedy zacznie ,a jak juz sie nauczyl, to niestety caly dzien i tak do dzis....ze mam dosc

Babolki ja uciekam bo przecież muszę o 6 rano męża przywitać ;-);-);-) no i bym chciała jeszcze przed pracą jutro się pouczyć ( więc muszę się wyspać) bo przecież w weekend szkoła :wściekła/y:

To może weź mnie ze sobą. Właśnie skończyłam pić kawę i zamiast się brać do nauki to gniję tu z tymi wariatkami pijaczkami i palaczkami

reklama
Do góry