kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
no wiem przecież :-) U nas bez zarzynania ale też podziałałoale u mnie podziałało....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no wiem przecież :-) U nas bez zarzynania ale też podziałałoale u mnie podziałało....
a próbowałaś ją właśnie wtedy karmić jak wy jecie ????
nie wierzęwłaśnie nie! :-)
no chyba nie stać mnie na taki "koniec" już kiedyś tu wspominałam, jak ciężko było mi podać ta pierwszą butle z mlekiem modyfikowanymto nie karm i już, popłacze jak zarzynane zwierzę trzy noce i mu przejdzie :-)
stawiam na takMamstud Ty piłaś dziś ????
normalnie słyszę i widzę sny moniki!Piła na bank
A myślisz że ja głupie dziecko mam? Że ona nie odróżnia swojej papki od naszego spicy chicken wingsa??? No proszę Cie!
(w skrócie: próbowałam)
ja bardzo bym chciała :-) Tylko mój M już nie jest taki entuzjastyczny pod tym względem :-( no i te walory finansowe...które nam niestety nie pozwalają na spełnienie tych marzeń...:-( No ale ja głęboko wierzę, że marzenia się spełniają w najodpowiedniejszym dla nas czasie i dlatego będę dalej do nich dążyła
napewno ???właśnie nie! :-)
normalnie słyszę i widzę sny moniki!
Jestem bosska! I to na trzeźwo! :-)