reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
pamiętam że pisałaś że chcesz małą różnicę między dziećmi ,trójeczka super:tak:
ja bardzo bym chciała :tak::-) Tylko mój M już nie jest taki entuzjastyczny pod tym względem :-( no i te walory finansowe...które nam niestety nie pozwalają na spełnienie tych marzeń...:-( No ale ja głęboko wierzę, że marzenia się spełniają w najodpowiedniejszym dla nas czasie :tak: i dlatego będę dalej do nich dążyła :-p

reklama
Mówisz?
Ale bym chciała .... Tak mi się marzy żeby moje dziecko choć raz podczas jedzenia otwierało buźkę przed każdą łyżeczką, a nie żebym musiała jak codzień wpychać łeżeczkę przez mm szparkę :-(

A z tym mlaskaniem to mówię Wam - autentyk. Ona tak robi jak jemy śniadanie obiad .. muszę koniecznie to nagrać i Wam pokazać. Komedia

no u nas są fazy jedzenia i niejedzenia(najlepszy jest cysiu, u Was pewnie tak samo), ale wydaje mi się, że to ząbkowanie

Do góry