reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

U nas wczoraj się pojawił katar , dzisiaj mniej się lało, ale za to dziecię bardziej marudne ,oby jutro było lepiej.Ale w nocy mu nawet katar nie przeskadzał w spaniu z czego się cieszę:-).
Jakies grzeczne masz to dziecko:baffled:.Jutro wysyłam Ci priorytetem Tomka na nuki zachowania.Kasica,wysIe Roksane i będziesz miała wesoło:tak:

reklama
Witaj Mamtud. Co tam u Ciebie kochana? Gabuni skaza sie nasiIiła?
Witaj :-) U mnie w sumie nic nowego, dziś byłam w pracy i przez 7 godzin nie miałam czasu wyjść na siku :zawstydzona/y:
Gdy oglądałam zdjęcia Damianka Confi to tak jakbym widziała brzuszek i brodę Gaby... Normalnie nie wiem co jej jest, ja naprawdę bardzo uważam na to, co podaję jej do jedzenia i na to co ja jem... Frustruje mnie to bardzo bo już myślałam, że mamy "z górki" :-( Może opiekunka czymś ją dokarmia? Sama nie wiem:-(

Dobrze, że Mikołajowi lepiej! Ucałuj go od cioci :-)

monika kasica barmanka moje też szaleją na całego, łączę się w bólu :sorry2:

mamstud, a wiesz że lepiej.. ;-):tak: ma kilka plamek w okolicach łokci ale takie blade i niewielkie.
a u was z czym jest gorzej? :-(

kasica, normalnie myślałam że głowa mi pęknie :szok:
a wystarczyło że poszłam (aż dwa razy musiałam iść :sorry2:) wyjąć z wyrka, przytulić i ułożyć na boczku.. pomogło :tak:

teraz tradycyjnie za godzinkę muszę dokarmić go resztą mleczka które zostawił :wściekła/y: cholercia już któryś raz z rzędu się to zdarza :wściekła/y:

kasia, nooo jak widzisz jestem na BB więc wiadomo kto poległ :cool2:

tikanis, no tak, albo Superniania jest potrzebna, albo Super Kasia :tak::-):-) a tak serio, to nie zazdroszczę :-:)-( kurcze tosz macie gorzej niż z noworodkiem jakimś :zawstydzona/y::zawstydzona/y: trzymaj się.. kiedyś to w końcu minąć...

malinka, o to widzę że mąż grzeczniutko zgodził się na twój wypad z koleżanką ;-):-) chce coś w zamian czy jak? :-D:-D:cool2::cool2:

Jakies grzeczne masz to dziecko:baffled:.Jutro wysyłam Ci priorytetem Tomka na nuki zachowania.Kasica,wysIe Roksane i będziesz miała wesoło:tak:
sadystka :-p:-p:-p

Mamstud,mysIę,ze opiekunka nie byłaby taka głupia.PIamy moze od czegos innego.Damis nie jest skazowy i go dopadło. Gabunia moze tez ma taka deiIkatną skóre.
też mam taką nadzieję, a tymczasem muszę się wybrać do alergologa.
Jutro mieliśmy jechać do Kołobrzegu ale chyba nie pojedziemy przez tą okropną pogodę :-( Śnieg, wiatr, mróz, zaspy, eh

Barmanko super, że Wam lepiej! Kurcze, Wy najdłużej się męczycie z tym cholerstwem. U nas gorzej ze skórą, nie wiem dlaczego :-( Nie dałam Gabie nic nowego, a jednak wylazło :-( Może to rzeczywiście kwestia delikatnej skóry....

malinka ale fajnie, że wyszłaś z domku! A gdzie byłaś z tą kumpelą? :-)

kasiu super, że Filip radzi sobie z katarkiem

nina witaj! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sadystka? U Super Kasi jest ok. Czy wy widziałyscie zeby Fifi na jakims zdjęciu był smutny.Ja na kazdym widzę uśmiech od ucha do ucha. No chyba,ze dostaje cos ogłupiającego i jest spokojny i zadowoIony.;-):-D

Do góry