reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mi zaraz uszy pękną :-:)-:)szok::szok::wściekła/y::wściekła/y: młody się pruje jakby go ze skóry kto obdzierał :baffled: (a dodam że nigdy mu się nie zdarza by po wieczornym mleczku płakał, prawie zawsze zasypia przy butelce)...
do południa spał może tylko 20 min, po południu usnął na spacerku (dzięki czemu mogłam kupić kilka bluzek dla niego na wyprzedażach :-D), no ale teraz to nie wiem o co mu chodzi :baffled:
chyba wyjde i już nie przyjde :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nic...biore go na przetrzymanie - albo on albo ja :cool2:

monika, kasia- dzieki dziewczynki , mi sie chce wyc do ksiezyca, padam na pysk,,, maly padniety a kiedy go usypiam zasypia na 2 minuty i sie budzi ,, ehhh a teraz mu sie odechcialo spac i sie bawi.. moze jakis posiew moczu zrobimy czy wszytsko ok.. ehhh niby zabki a to tlumaczenie jest juz od dawna a zabka ani jednego nie ma.. i ani widu ani slychu:/

Dzień dobry Majóweczki! :-)

tikanis mam nadzieję, że lekarz coś Wam poradzi, przecież to niemożliwe żeby dziecko tak źle spało, buźka dla Ciebie

Confi(przepraszam za spóżnienie..) martalis Damianku i Xavierku 100 lat kochani!

monika Mikołaj już zdrowy?

kasica fajnie, że znowu jesteś z nami! miło mi Cię poznać :-)

kasiu widziałam, że "rzucasz" przepisami! :-) no no no :-)

marzenka miałaś sprawę do mnie....

agakm obiecuję stosować się do regulaminu :-)

barmanka a jak tam Marcelek? Skaza odpuszcza? U nas znowu gorzej :-(

moniqsan zapytałabym jak przygotowania do egzaminu ale się boję, że na mnie nakrzyczysz... :-)

m&m's jak tam moja ulubienica Maja? Grzeczniejsza?

ankzoc oj, nie zazdroszczę chłodu w pracy! W naszej administracji jest wręcz przeciwnie - gorąco jak w piekle, firma narzuca nam jak mamy się ubierać: kołnierzyk, rajstopy (nawet latem), buty z zakrytymi palcami, brak odkrytego dekoltu, a nie potrafi zapewnić odpowiedniej temp. do pracy...

malinka zamarzłaś na balkonie? :-)

florencja witaj! Jak Twoja córa? Dochodzi do siebie?

tikanis mocno przytulam, mam nadzieje, że już nie długo doświadczysz przespanej nocki choć w połowie bez pobudki :tak:

mamstud też mi miło ;-)

barmanko przytulam, mama moja mówi, że w takich przypadkach zatyczki do uszu

Aguś jak tam Jagódka po wizycie u lekarza??

reklama
Do góry