reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

he he he no tak wg Ciebie pewnie chodzi mu o dunga- dunga ?? :-D:-D:-D:-D ale niestety, nic z tego. minęliśmy się w drzwiach bo ma nocki :-p:-p:-p
jego szczęście czy jego pech? :-D:-D:-D:-D

że kto?????????????
uuupssss:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

poszłyśmy do knajpki na browarka a później na jedzonko- do nowej knajpki w Toruniu- za 15 zł jesz ile chcesz :cool2::cool2::cool2:
ooo uwielbiam takie "knajpeczki" :tak::tak: u siebie w centrum tez mam takie... kuchnie z różnych stron świata....mniaaam:tak:

reklama
ja też jestem
o matko, Maja miala koszmarną noc!!!! ale nie wracajmy do tego

Mamstud agdzieś ty była jak cię nie było??

och ja też bym poszła do knajpki. ale na takie staropolskie "żarełko", żurek w chlebie, chleb ze smalcem, karkówka, albo gulasz, kopytka i buraki.

mamstud, właśnie dziś confi pisała o tym co spotkało Damianka, że też ma jakieś krosteczki... może u was nie skazowe to coś? mam nadzieje.. bo wiem jakie to "coś" jest upierdliwe :-:)-(
a rybke już podajesz?
a może soja gdzieś była?
a jak na gluten reaguje?
to takie szybkie pytania...może coś pomogą...
rybkę podaję od 1,5 miesiąca... myślisz, że teraz mogło cos dopiero wyskoczyć?
Soi unikamy jak ognia, i ja i mała :-)
Nietolerancja glutenu raczej nie objawia się wysypką, aczkolwiek poobserwuję to i na wszelki wypadek odstawię.
Dziękuję, na Ciebie zawsze mogę liczyć w tych sprawach :-)

reklama
Malinka ja też chcę do tej knajpki,albo nie dieta zapomniałam.....
od poniedziałku zaczniesz :tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny zróbmy tam zIot majowych mam. Jedzonko na parę dni wyniesie nas tyIko parę groszy.:-D:-D
haaaa dobre :-):-):-)

Bosze,jaka Ty spokojna-moze i Ty cos bierzesz?;-):-D
niom :tak:.... kropelki :-D:-D

mój pech bo ja też w potrzebie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
uuuuu to nie dobrze, nie dobrze :no::-(
i co teraz? :sorry2::sorry2:

Do góry