reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

he he he no tak wg Ciebie pewnie chodzi mu o dunga- dunga ?? :-D:-D:-D:-D ale niestety, nic z tego. minęliśmy się w drzwiach bo ma nocki :-p:-p:-p
jego szczęście czy jego pech? :-D:-D:-D:-D

że kto?????????????
uuupssss:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

poszłyśmy do knajpki na browarka a później na jedzonko- do nowej knajpki w Toruniu- za 15 zł jesz ile chcesz :cool2::cool2::cool2:
ooo uwielbiam takie "knajpeczki" :tak::tak: u siebie w centrum tez mam takie... kuchnie z różnych stron świata....mniaaam:tak:

reklama
ja też jestem
o matko, Maja miala koszmarną noc!!!! ale nie wracajmy do tego

Mamstud agdzieś ty była jak cię nie było??

och ja też bym poszła do knajpki. ale na takie staropolskie "żarełko", żurek w chlebie, chleb ze smalcem, karkówka, albo gulasz, kopytka i buraki.

mamstud, właśnie dziś confi pisała o tym co spotkało Damianka, że też ma jakieś krosteczki... może u was nie skazowe to coś? mam nadzieje.. bo wiem jakie to "coś" jest upierdliwe :-:)-(
a rybke już podajesz?
a może soja gdzieś była?
a jak na gluten reaguje?
to takie szybkie pytania...może coś pomogą...
rybkę podaję od 1,5 miesiąca... myślisz, że teraz mogło cos dopiero wyskoczyć?
Soi unikamy jak ognia, i ja i mała :-)
Nietolerancja glutenu raczej nie objawia się wysypką, aczkolwiek poobserwuję to i na wszelki wypadek odstawię.
Dziękuję, na Ciebie zawsze mogę liczyć w tych sprawach :-)

reklama
Malinka ja też chcę do tej knajpki,albo nie dieta zapomniałam.....
od poniedziałku zaczniesz :tak::tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczyny zróbmy tam zIot majowych mam. Jedzonko na parę dni wyniesie nas tyIko parę groszy.:-D:-D
haaaa dobre :-):-):-)

Bosze,jaka Ty spokojna-moze i Ty cos bierzesz?;-):-D
niom :tak:.... kropelki :-D:-D

mój pech bo ja też w potrzebie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
uuuuu to nie dobrze, nie dobrze :no::-(
i co teraz? :sorry2::sorry2:

Do góry