Już o tym opowiadałam, od 2006 roku bujamy się z warszawskimi urzędami
Dwa razy musieliśmy zmieniać użytkowość domu, przeprojektowywać, ehhh, 4 lata nerwów
A mieliśmy już dawno mieszkać u siebie ... i Lili miała się tam urodzić![]()
Normalnie szok
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już o tym opowiadałam, od 2006 roku bujamy się z warszawskimi urzędami
Dwa razy musieliśmy zmieniać użytkowość domu, przeprojektowywać, ehhh, 4 lata nerwów
A mieliśmy już dawno mieszkać u siebie ... i Lili miała się tam urodzić![]()
hahahahaNo dobrze, wypada zakończyć mój monolog, ładnie się z Wami pożegnać i iść grzecznie spać ( a może i nie
- patrz 7 postów wyżej
)
Dobranoc kochane![]()
no to powodzenia i miłej zabawy;-)No dobrze, wypada zakończyć mój monolog, ładnie się z Wami pożegnać i iść grzecznie spać ( a może i nie
- patrz 7 postów wyżej
)
Dobranoc kochane![]()
To co bym chciała ,a to na co mogę sobie pozwolić to dwie różne sprawy .Ja chciałabym aby moje dzieci miały to czego ja nie miałam i myślę że rozsądnie myśląc w moim przypadku 2 wystarczy....Kasiu a ty byś chciala mieć trzecie dziecko?
Moniq - wow...super!!! My swoj domek zanim go zaczeliśmy budować widzielismy na zywo -przezycia nie do zapomnienia. Porozmawialismy z wlascicielem na tematwad projektu, itd...Dzieki temu moglismy pewnych rzeczy uniknąć. Wiec poszukaj kontaktów do Mezo -zawsze to bedzie duże ulatwienie
Moniq, toś mi pojechala.ja tylko kilka m-cy starsza od ciebie jestem. :-)