reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Aga- kurcze nie zazdroszcze Ci tych nocek...masakra, dzisiaj wyglada na to ze Zosia bedzie spala, ale wczoraj obudzila sie o1 i czadu do 4 dawala, zlapala jaki katar i cos jej nie sluzy

reklama
ej no ... taki zawinięty pampers przecież nie śmierdzi. Nawet powiedziałabym że pachnie. Pampersy w ogóle fajnie pachną :tak: Wasze nie? :sorry2:

po kupce w dwóch workach czeka sobie taki jeden :baffled::sorry2:... na dodatek za drzwiami korytarza co by nam w kuchni nie capiło ... po siku - ok.

Aga- kurcze nie zazdroszcze Ci tych nocek...masakra, dzisiaj wyglada na to ze Zosia bedzie spala, ale wczoraj obudzila sie o1 i czadu do 4 dawala, zlapala jaki katar i cos jej nie sluzy

a kropiłaś Zosi poduszeczkę Oil Olbasem?? u nas pomogło:tak:, a 2 dni walczyłam z frida, sterimarem i mascia majerankowa...

hej...
kurcze- popisałabym sobie z Wami - ale niestety - Jagoda ma znowu swój cudowny dzień :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:- po kąpieli spała z pół godziny, i do teraz dupa zbita... leży w łóżeczku i bawi się glośno wszystkim co sie da :dry:- wszystkie ochraniacze poodwiązywała ... a ja juz padam z sil (M śpi od godziny) .../COLOR][/FONT]

O jeny, agus, naprawdę Ci współczuję.
Te Twoje nocne przeprawy .... :-(
To naprawdę jest co najmniej dziwne. Godzina 00 a Twoje dziecko bawi się na całego w łóżeczku. No helllloł :confused2:

a kropiłaś Zosi poduszeczkę Oil Olbasem?? u nas pomogło:tak:, a 2 dni walczyłam z frida, sterimarem i mascia majerankowa...
iol jest dla dzieci powyzej roku, albo 3 lat, katarek jest splywajacy i raczej nie ma problemu z odychaniem, cos innego jej wczoraj przeszkadzalo, albo fardziolko, albo moze zabek, moze brzusio..no cos wyraznie ja doprowadzilo do nie malej histerii

uciekam, powodzenia w walce ze snem swoim i Jagi

Moniq - hmmm - dobry ten Twój M - zapytaj się czy Jagę też weźmie - Ona taka "potulna":sorry2::sorry2::sorry2: proszeeee

On się chyba tak stęsknił, że nawet i Twojego szoguna by wziął.
Dziś jak wrócił i Lili się przebudziła to chciał do niej iść .... a ja już wiem czym by to się skończyło - on banan, ona banan i zabawa :sorry2: Więc mu zabroniłam. Poszłam, dałam cysia i zasnęła :tak:

Ladygab - u nas przy tym katarku byl problem z oddychaniem (zresztą walczyłyśmy z przeziębieniem 2 tygodnie) - dlatego w nocy stosowałam Oil Olbas (nasz pediatra zezwolił...ale wiesz co lekarz to inna opinia... ) - no i naprawde sporo pomógł. Żałowałam, że dzień wcześniej go nie użyłam:dry:.

Moniq - fajny ten Twoj M (skoro i moją Godzille by przyjął):tak::-D:-D:-D

Nic więcej już tej nocy nie napiszę - padam...Ide kolejny raz walczyc z usypianiem (dziwie sie bardzo, ze jeszcze nie padła, bo naprawde nie wiele spała w dzień)

Dobranoc Kochane :***

reklama
Do góry