reklama
ej no ... taki zawinięty pampers przecież nie śmierdzi. Nawet powiedziałabym że pachnie. Pampersy w ogóle fajnie pachnąWasze nie?
![]()
po kupce w dwóch workach czeka sobie taki jeden

ej no ... taki zawinięty pampers przecież nie śmierdzi. Nawet powiedziałabym że pachnie. Pampersy w ogóle fajnie pachnąWasze nie?
![]()
no masz rację, pampers nie śmierdzi, nawet ten zwinięty.
Ale u nas kupy śmierdza.

Aga- kurcze nie zazdroszcze Ci tych nocek...masakra, dzisiaj wyglada na to ze Zosia bedzie spala, ale wczoraj obudzila sie o1 i czadu do 4 dawala, zlapala jaki katar i cos jej nie sluzy
a kropiłaś Zosi poduszeczkę Oil Olbasem?? u nas pomogło

może u was co drugie pokolenie Lili pójdzie w babcie ;-)
O tak, nie obraziłabym się. Mamie by było dobrze, a babcia by dumna jak paw chodziła

hej...
kurcze- popisałabym sobie z Wami - ale niestety - Jagoda ma znowu swój cudowny dzień- po kąpieli spała z pół godziny, i do teraz dupa zbita... leży w łóżeczku i bawi się glośno wszystkim co sie da
- wszystkie ochraniacze poodwiązywała ... a ja juz padam z sil (M śpi od godziny) .../COLOR][/FONT]
O jeny, agus, naprawdę Ci współczuję.
Te Twoje nocne przeprawy .... :-(
To naprawdę jest co najmniej dziwne. Godzina 00 a Twoje dziecko bawi się na całego w łóżeczku. No helllloł

iol jest dla dzieci powyzej roku, albo 3 lat, katarek jest splywajacy i raczej nie ma problemu z odychaniem, cos innego jej wczoraj przeszkadzalo, albo fardziolko, albo moze zabek, moze brzusio..no cos wyraznie ja doprowadzilo do nie malej histeriia kropiłaś Zosi poduszeczkę Oil Olbasem?? u nas pomogło, a 2 dni walczyłam z frida, sterimarem i mascia majerankowa...
uciekam, powodzenia w walce ze snem swoim i Jagi
Moniq - hmmm - dobry ten Twój M - zapytaj się czy Jagę też weźmie - Ona taka "potulna"proszeeee
On się chyba tak stęsknił, że nawet i Twojego szoguna by wziął.
Dziś jak wrócił i Lili się przebudziła to chciał do niej iść .... a ja już wiem czym by to się skończyło - on banan, ona banan i zabawa

Ladygab - u nas przy tym katarku byl problem z oddychaniem (zresztą walczyłyśmy z przeziębieniem 2 tygodnie) - dlatego w nocy stosowałam Oil Olbas (nasz pediatra zezwolił...ale wiesz co lekarz to inna opinia... ) - no i naprawde sporo pomógł. Żałowałam, że dzień wcześniej go nie użyłam
.
Moniq - fajny ten Twoj M (skoro i moją Godzille by przyjął)

Nic więcej już tej nocy nie napiszę - padam...Ide kolejny raz walczyc z usypianiem (dziwie sie bardzo, ze jeszcze nie padła, bo naprawde nie wiele spała w dzień)
Dobranoc Kochane :***

Moniq - fajny ten Twoj M (skoro i moją Godzille by przyjął)

Nic więcej już tej nocy nie napiszę - padam...Ide kolejny raz walczyc z usypianiem (dziwie sie bardzo, ze jeszcze nie padła, bo naprawde nie wiele spała w dzień)
Dobranoc Kochane :***
reklama
Ja też się dziwię

Bardzo bardzo

Ona jest dzieckiem nocy