kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
no faktto masz szczęście, że nie masz takiego gazu, bo byś sie nie wypłaciła![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no faktto masz szczęście, że nie masz takiego gazu, bo byś sie nie wypłaciła![]()
Nie ma problemu, piesa wyprowadzam w dzien co 8 godzin, noc trwa 12 godzin...wychodzi z nim M przed wyjsciem z domu i zaraz jak wroci, a jak nie ma go dluzej, to wychodze ja na mega szybki spacer wokol trwanika jak mala spi
Aaaa, no właśnie, czyli jednak czasami trzeba dziecko zostawić i wyjść. No właśnie nad tym się zastanawiałam
Ja po historii o samej sobie, którą poznałam jako mała dziewczynka chyba nie mogłabym takPodobno kiedyś mama mnie zostawiła i poszła w kolejkę do jakiegoś sklepu (wtedy wszystko na kartki, wiecie o co chodzi), ja się przebudziłam i przyszła wtedy siostra mojej mamy. Nic nie mogła zrobić tylko przez okno widziała jak płaczę histerycznie aż w końcu padłam z wycieńczenia.Tak mi ta historia zapadła w pamięć, że jakoś mam przed oczami to histerycznie rozpłakane dziecko i psychiczny opór przed zostawieniem dziecka samego
![]()
ja dziś jakaś zgaszona jestem... przyszedł rachunek za gaz, a ogrzewanie mamy gazowe :-(... wiedziałam, że będzie dużo...ale nie wiedziałam, że aż tak...
głowa mnie rozbolała....i to chyba z przejęcia...no ale żyje się dalej :-)
buuuuuu no ale wiesz w tej kolejce to się nie stało 5 min a z psem raz i jużAaaa, no właśnie, czyli jednak czasami trzeba dziecko zostawić i wyjść. No właśnie nad tym się zastanawiałam
Ja po historii o samej sobie, którą poznałam jako mała dziewczynka chyba nie mogłabym takPodobno kiedyś mama mnie zostawiła i poszła w kolejkę do jakiegoś sklepu (wtedy wszystko na kartki, wiecie o co chodzi), ja się przebudziłam i przyszła wtedy siostra mojej mamy. Nic nie mogła zrobić tylko przez okno widziała jak płaczę histerycznie aż w końcu padłam z wycieńczenia.Tak mi ta historia zapadła w pamięć, że jakoś mam przed oczami to histerycznie rozpłakane dziecko i psychiczny opór przed zostawieniem dziecka samego
![]()
wow!!! czy ty masz jakiś problem z węchem??
ja jak Maje przebiorę ( a pieluchy wywalam od razu), to potem 15 minut muszę wietrzyć pokój bo tak się ten cudowny aromat utzymuje.
no chyba że miałas na myśli czyste.![]()
![]()
są spoko dobra jesteśNie no, coś Ty :-)
Nie wiem, jakoś nasze zawinięte pampersy są spoko.
Chodzi mi raczej o sam widok![]()
hi hi hi normlanie nie mogę!!
jesteś super!!:-):-):-)
widzę, że już znacie się jak 'łyse konie' i świetnie razem żartujecie...aż miło się to czyta, bo każdy rozumie te żarty![]()