reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witam kochane oj dawno mnie tu nie było na otwartym miałam małe zamieszanie życiowe wiekszość dziewczyn wie o co chodzi w sumie nic strasznego Kamilek biedny ucierpiał ale już pewnie o tym nie pamięta jest dobrze.
Całuski dla wszystkich mam które zaniedbałam tu na otwartym widze że cześć do nas dołączyła Witam również
Co do waszej kłótni też uważam że jeśli chcecie to dokończyć to na priv tutaj niestety musicie się znosić bo każdy ma prawo tu pisać :tak:
Witam Nine bo widze że ma niedosyt :-) Ty w wieku 25 lat miałaś problemu jejku ja mam 22 to ładnie pewnie mówią o mnie za plecami ale w sumie mam to gdzieś :-D
Życze miłego dnia wszystkim oby atmosfera się oczyściła

reklama
Hej dziewczynki:-)
U mnie znowu niewesoło...myślałam że już z górki a tu się okazało że moja kuzynka ma znów większy obrzęk mózgu i niewiadomo:-( A jeszcze do tego jej mama coś wymyśla i kłóci się z wszystkimi,że to Ona musi tam być,że to ona musi się nią zajmować...nosz w końcu to jej córka:baffled::baffled::baffled: Rozumiem ją że jest rozżalona i wogóle ale takie teksty są niepotrzebne:no::-(
No i generanie jakoś i dzisiaj smutno,wybaczcie:sorry2:
Witam wszystkie mamusie:-)

Roxy nie w temacie jestem ale współczuje i przytulam. Sama miałam trzy prepanacje czaszki więc troche Twoją ciotke jakby rozumiem Bo w takich sytuacjach góre biorą emocje i nie myśli się co mówi. Działa jakby w amoku....

No i jest na świecie dzięki temu piękna córcia. Zosia tak?

Dokladnie Zosia:-)

Hej dziewczynki:-)
U mnie znowu niewesoło...myślałam że już z górki a tu się okazało że moja kuzynka ma znów większy obrzęk mózgu i niewiadomo:-( A jeszcze do tego jej mama coś wymyśla i kłóci się z wszystkimi,że to Ona musi tam być,że to ona musi się nią zajmować...nosz w końcu to jej córka:baffled::baffled::baffled: Rozumiem ją że jest rozżalona i wogóle ale takie teksty są niepotrzebne:no::-(
No i generanie jakoś i dzisiaj smutno,wybaczcie:sorry2:
Witam wszystkie mamusie:-)

Nie znam dokladnie calej sprawy, ale strasznie smutne ze twoja kuzynka ma takie problemy ze zdrowiem, trzymam kciuki zeby sie szybko poprawilo

kurczaki dobrze że jest Confi, bo by się zaraz okazało że ja jedna bez slubu i z dwójką. hi hi hi:-):-):-)
moglam sobie ustawić dzień ślubu w piersze urodziny Mai. :-D:-D:-D:-D

Witam kochane oj dawno mnie tu nie było na otwartym miałam małe zamieszanie życiowe wiekszość dziewczyn wie o co chodzi w sumie nic strasznego Kamilek biedny ucierpiał ale już pewnie o tym nie pamięta jest dobrze.
Całuski dla wszystkich mam które zaniedbałam tu na otwartym widze że cześć do nas dołączyła Witam również
Co do waszej kłótni też uważam że jeśli chcecie to dokończyć to na priv tutaj niestety musicie się znosić bo każdy ma prawo tu pisać :tak:
Witam Nine bo widze że ma niedosyt :-) Ty w wieku 25 lat miałaś problemu jejku ja mam 22 to ładnie pewnie mówią o mnie za plecami ale w sumie mam to gdzieś :-D
Życze miłego dnia wszystkim oby atmosfera się oczyściła

Oj dziękuje juz jestem syta:-D
A cóż to się stało, jesli mozna wiedzieć?

M@dzi@ ale ja też juz byłam gotowa na dzidzię w wieku 22 lat tylko sytuacja życiowa mnie powstrzymywała(prowadziłam swoją działalnośc i na prawdę nie miałam czasu na dziecko) teraz wiem, że dobrze zrobiłam.

m&m's, nina szkoda gadać chciałam sobie przenieść lekarza tutaj, ale trafiłam na tak opryskliwego babsztyla, że na jej oczach w gabinecie porwałam wywiad lekarski, upoważnienie, karty nie zdążyłam bo mi wyrwała. Trzasnęłam drzwiami i wyszłam. K*** ja jestem pacjent a nie jakiś nic niewarty ..... nie wiem co. Zawadzałam jej od początku to ma, łaski bez....
Wynik tego taki, że nadal będę do neurolog jeździć do Wawy.

reklama
Do góry