reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

oj dzieczynki ale się zaogniło! Bardzo spodobało mi się mądre podejście Agi;-) i podpisuje się pod tym obiema rękami.

Może ustalmy coś:

1. Zakończmy ten konflik, bo jak widać do niczego dobrego on nie prowadzi.
2. Każdy może się udzielać na forum zarówno dziewczyny z 1 jak i 2 wątku xxxx
3. Nie będziemy łączyć ze sobą wątków zamkniętych

KONIEC!!!!! :-p:-p:-p:-p

reklama
ja też mam głowę 3/4...

Moniko - Tomuś wymiotował, a Jadźka przesiusiała nasze łóżko z rana - na szczęście tylko prześcieradło i kołderkę pod nim

M&m's - Ty już wiesz jakie jest moje zdanie...

Ladygab - naprawdę cieszę się powróciłaś :-)(pamiętam, że jesteś z Wrocławia, i chyba po mojej uczelni - Akademi Rolnicza??). Szkoda tylko,że spotkałyśmy się ponownie w takich okolicznościch... Co u Zosi? Planujesz w tym roku jechać na Woodstock?
Dobrze pamietasz, skonczylam AR i we Wrocku mieszkam, a zaskoczylas mnie pytaniem o woodstok..szczerze mowiac, nie wiem, jakos nie planuje takich rzeczy, moze wpadniemy na chwile jak bedzie co ciekawego. a Ty sie wybierasz??? Zosien uprawia lobuzerke stosowana, zaczyna chodzic, staje przy wszytskim...ech dzisiaj odstawila pierwszy w zyciu dwugodzinny koncert nocny...

m&ms, monika1977- dużo zdróweczka dla waszych szkrabów

agakm- kochana twoja jagodzia to jakaś specjalistka, bo chyba nie 1 raz jej się zdarzył taki wypadek:confused: jakich używasz pieluszek? może kup pampers takie spacjalne na noc

odkąd młody mniej je w nocy to mu się nie zdarza , bo jak jadł co godzinę to zawsze się rano przelał:sorry2:

widzisz - a Jagoda od 2 tygodni miała prawie suche pampersy (ale zawsze ok. polnocymimo wszystko ją przebierałam)... Przez tą chorobę jakoś tak mniej siusiała (a jadła i piła podobnie jak przed chorobą) :sorry2:
A dzisiaj normalnie powódź :szok: - sama też się musiałam przez nią przebierać :zawstydzona/y::sorry2:

aguś- zartuję oczywiście hahahah :-D, wiem , że teraz są takie pampersy z takim logo gdzie jest króliczek chyba spiący na księżycu i jest napisane 12 h.
Z tego co reklamują to podobnmież bardziej chłonne

Dobrze pamietasz, skonczylam AR i we Wrocku mieszkam, a zaskoczylas mnie pytaniem o woodstok..szczerze mowiac, nie wiem, jakos nie planuje takich rzeczy, moze wpadniemy na chwile jak bedzie co ciekawego. a Ty sie wybierasz??? Zosien uprawia lobuzerke stosowana, zaczyna chodzic, staje przy wszytskim...ech dzisiaj odstawila pierwszy w zyciu dwugodzinny koncert nocny...

hahhaha - no to ciekawie z nią masz ;-):tak::-D
Ja mam ze swoją notoryczny problem z usypiniem (kilka dni temu usnęła dopiero o 3:00!!)

a co do woodstocku - zawsze jeździliśmy z M na piątek/niedzielę... ale na ostatnim nie bylismy z racji Jagodzi (M też nie pojechał... bo w tym samym czasie mieliśmy wesele jego Kuzyna, na którym też się nie pojawiliśmy, więc aby nie razić Rodzinki w oczy - został...), a w tym roku kto wie... Może pojedziemy na 1 dzień (zawsze mamy autko na górze niedaleko słupa - więc... większy spokój.. a 1 dzien w innych wrunkach nie powinien zaszkodzić Małej ;-))

reklama
aguś- zartuję oczywiście hahahah :-D, wiem , że teraz są takie pampersy z takim logo gdzie jest króliczek chyba spiący na księżycu i jest napisane 12 h.
Z tego co reklamują to podobnmież bardziej chłonne

wiesz co - ja kupuje niemieckie pampersy... i jak do tej pory były ok... ale fakt - Jaga spła w nim tym razem 11 godz. :sorry2: (bo o pólnocy byl suchy...)

Do góry