reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

nie iwem o co ci chodzi wiec sie mnie nie czepiaj???:wściekła/y:
afera poszla o znikniecie watku z odchudzaniem a pozniej o podejrzenie ze ktos cos przekazal....
i w woli scislosci nie ja to zaczelam...:tak:
Wybacz Paula, ale zniknięcie wątku o odchudzaniu i ten o rozwoju ośmiomiesięczniaków, który to sobie chciałaś wczoraj poczytać - to tylko szukanie dziury w całym...i dobrze o tym wiesz... było to "wywlekane" aby móc wspomnieć o drugim zamkniętym, a nie czynić tego bezpośrednio...

reklama
nie iwem o co ci chodzi wiec sie mnie nie czepiaj???:wściekła/y:
afera poszla o znikniecie watku z odchudzaniem a pozniej o podejrzenie ze ktos cos przekazal....
i w woli scislosci nie ja to zaczelam...:tak:

ale Paula - powiedz mi - tak bardzo brakuje Ci wątku z walką z kg grubszych od Ciebie koleżanek - zmotywuje Cię to do czegoś...??
Ja nawet mega odchudzona miałam wiecej kg niż Ty... Więc nie masz skli porównawczej...

Bo jeżeli tak... i cytując wczorajsze wypowiedzi, że "to co zostało napisane na otwartym ma być otwarte" - to powiedz mi jak My mamy się teraz czuć, tworząc to forum, codziennie dodając coś od siebie, a 1 forum tylko "podglądło" wszystko przez długiii czas, i dopiero w grudniu zaczeło wychodzić z ukrycia...

Poza tym - na forum jest wątek z sugestiami zmian - przejrzyjcie go dokładnie - bo szykuje się znowu kilka wątków do usunięcia jak i do ich połączenia.

Kasui, zimno Ci? JesIi tak to sie rozgrzej przy ogniu dyskusji.

Zajrze pózniej. Mikołaj wymiotował pół nocy i musze wszystko poprac. Nie mam pomysłu na wypranie kołdry. W wannie aIe co daIej?

tez uwazam ze konflikt jest nie ma sensu bo i tak do niczego konstruktywnego w ten sposob nie dojdziemy.

co do wczorajszej dyskusji, nie weszlysmy nigdzie z brudnymi butami, tylko rozmawialysmy na otawrtym, wszytskie nas do tego zachecacie, wiec o co chodzi???i to M&M's zachowala sie niegrzecznie- chyba zapomniala o waszym wzajemnym szacunku- chyba ze dotyczy tylko osob ktore sie zna

Burzy nie rozpetala Paula, rozpetal ja kto inny, mowiecie ze my was podczytujemy tutaj..hmmmm a co z osobami, ktore wogole nie sa zalogowane na forum?? to one moga spokojnie podczytywac i nie robicie z tego problemu, my tez jestesmy podczytywane, a zamykalysmy sie dlatego wlasnie aby takich sytuacji nie bylo

nic konkretniejszego nie wymysle, mialam ciezka noc i mam glowe jak balon, mam nadzieje ze nie zrozumialam zadnej wypowiedzi opatrznie

wiecie jaki miły dzień.:tak::tak::tak:
U mnie dziś cudna pogoda. Słoneczko świeci jakby to byl kweicień.:-):-):-)

Szkoda tylko że dzieci chore. to raczej nie wyjdziemy.:-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
Posłuchaj Ladygab,
należą mi się przeprosiny od twojej osoby.
zachowujecie sie od jakiegoś czasu po prostu tak że słów brak. i jeszcze śmiesz mi zwracać uwagę!!!!!!!
Ty śmiesz mi zarzucać brak grzeczności i szacunku!!!!!!

A co ty sobą reprezentujesz??!!!
Zmawiacie się przeciwko nam, knujecie, obgadujecie za plecami na 1 zamkniętym. wpadacie tu w odwecie, a nie z przyjaznymi zamiarami!!!!!! i TY ŚMIESZ MI MOWIĆ O GRZECZNOSCI I SZACUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spójż na siebie i popracuj nad sobą a potem zajmuj sie wychowywaiem innych!
o nie moja droga, nikogo nie obgadujemy za plecami, nie szukamy dziury w calym, siedzialysmy sobie u nas na zamknietym i bylo dobrze, nagle wpdada do nas dziewczynka i robi awanture o wypowiedz calkiem ogolna, sprawa co prawda zostala wyjasniona ale od tego sie zaczelo.

Nie zamierzam Cie przepraszac bo zwycajnie nie mam za co, nie wiem czy nie zauwazylas ale to Ty zignorowalas nasze posty, twierdzac ze nikogo nie ma, ale odpowiedz od nas dostalas.

sama przyjzyj sie swojemu zachowaniu i wtedy bedziemy mogly porozmwaiac, bo jak dla mnie to zachowujesz sie jak pepek swiata. M&M's moze ignorowac ludzi wypraszac ich z forum OTWARTEGO bo ma na to ochote w tym momencie i jeszcze domaga sie przeprosin

Do góry