reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mamusie!!!
gdzie jest watek o odchudzaniu i osmiomiesieczniakow????
bo ten drogi chcialam poczytac....

Paulo - wątek o odchudzaniu został przeniesiony na 2-gi zamkniety wątek - w końcu zadeklarowane w odchudzanie mamy są z tamtego grona, wiec nie ma sensu, aby w dalszym ciągu zaśmiecać tym tematem otwarty...
Poza tym zaczęłyśmy wklejać fotki, wiec tymbardziej... w zamkniętym gronie mamy większą motywację :tak::tak::tak:

W trakcie mojej nieobecności rozluźniła się atmosfera, co doprowadza mnie do wściekłości. Oprócz tego mają w dupie standardy obsługi klienta obowiązująca w naszej firmie i robią wszystko po swojemu, czyli źle....Nikt nie przeczytał procedur, które wczoraj rozdałam więc nie wiedzą jak pracować.... i wiele wiele innych. Ale ja to zmienię......
Szarych komórek nie mam zbyt wiele więc nie ma mowy o spięciu :-)
Masz, masz, gdzieś tę wiedzę trzeba upakować:-).
Młody personel??? Ech... ja po 10 latach pracy na jednym stanowisku na którym wszystkiegio uczyłam sie sama dzieki zawziętości, dyscyplinie własnej i poszukiwaniu rozwizań z cierpliwością angielskiego detektywa widzę jak nowi są mało zaradni i odtwórczy. Co w tych głowach siedzi - łatwo, szybko, bez wysiłku i zaangażowania:-(

Kurcze to ja tu tylko taka wybrakowana,nie poszłam na studia....teraz załuje:wściekła/y: Marzy mi się psychologia...ale teraz to już chęci na nauke brak:zawstydzona/y::baffled:

Masz, masz, gdzieś tę wiedzę trzeba upakować:-).
Młody personel??? Ech... ja po 10 latach pracy na jednym stanowisku na którym wszystkiegio uczyłam sie sama dzieki zawziętości, dyscyplinie własnej i poszukiwaniu rozwizań z cierpliwością angielskiego detektywa widzę jak nowi są mało zaradni i odtwórczy. Co w tych głowach siedzi - łatwo, szybko, bez wysiłku i zaangażowania:-(
No właśnie nie aż taki młody! Dziewczyny mają około 30 każda i każda pracuje w naszej firmie od 1 do 5 lat. Rozpasały się po prostu podczas mojej nieobecnosci...
Ale prawdę rzeczesz, młodzi chcą mieć wszystko podane na tacy

reklama
Do góry