nie zauważyłaś, że zostały przeniesione? sprzątankomamusie!!!
gdzie jest watek o odchudzaniu i osmiomiesieczniakow????
bo ten drogi chcialam poczytac....
reklama
mamusie!!!
Paulo - wątek o odchudzaniu został przeniesiony na 2-gi zamkniety wątek - w końcu zadeklarowane w odchudzanie mamy są z tamtego grona, wiec nie ma sensu, aby w dalszym ciągu zaśmiecać tym tematem otwarty...
Poza tym zaczęłyśmy wklejać fotki, wiec tymbardziej... w zamkniętym gronie mamy większą motywację

bohaciefka
Fanka BB :)
Masz, masz, gdzieś tę wiedzę trzeba upakować:-).W trakcie mojej nieobecności rozluźniła się atmosfera, co doprowadza mnie do wściekłości. Oprócz tego mają w dupie standardy obsługi klienta obowiązująca w naszej firmie i robią wszystko po swojemu, czyli źle....Nikt nie przeczytał procedur, które wczoraj rozdałam więc nie wiedzą jak pracować.... i wiele wiele innych. Ale ja to zmienię......
Szarych komórek nie mam zbyt wiele więc nie ma mowy o spięciu :-)
Młody personel??? Ech... ja po 10 latach pracy na jednym stanowisku na którym wszystkiegio uczyłam sie sama dzieki zawziętości, dyscyplinie własnej i poszukiwaniu rozwizań z cierpliwością angielskiego detektywa widzę jak nowi są mało zaradni i odtwórczy. Co w tych głowach siedzi - łatwo, szybko, bez wysiłku i zaangażowania:-(
monika1977
PauIa, tu masz wsadzone osmiomiesięczniaki.mamusie!!!
https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-maju-2009-f259/postepy-naszych-dzieci-29461/
Watek o odchudzaniu na moją prosbę zostaI przeniesiony na zamkniety.
bohaciefka
Na razie Artur i Aleksanderno to nic tylko działać
a jakie imionka na tapecie

bohaciefka
Studia możesz podjąć w każdym wieku a chęci jak zaczniesz to i skonczysz.Kurcze to ja tu tylko taka wybrakowana,nie poszłam na studia....teraz załujeMarzy mi się psychologia...ale teraz to już chęci na nauke brak
![]()
No właśnie nie aż taki młody! Dziewczyny mają około 30 każda i każda pracuje w naszej firmie od 1 do 5 lat. Rozpasały się po prostu podczas mojej nieobecnosci...Masz, masz, gdzieś tę wiedzę trzeba upakować:-).
Młody personel??? Ech... ja po 10 latach pracy na jednym stanowisku na którym wszystkiegio uczyłam sie sama dzieki zawziętości, dyscyplinie własnej i poszukiwaniu rozwizań z cierpliwością angielskiego detektywa widzę jak nowi są mało zaradni i odtwórczy. Co w tych głowach siedzi - łatwo, szybko, bez wysiłku i zaangażowania:-(
Ale prawdę rzeczesz, młodzi chcą mieć wszystko podane na tacy
Tak wiem...tylko jak tu zacząć,jeszcze terazStudia możesz podjąć w każdym wieku a chęci jak zaczniesz to i skonczysz.

reklama
nie rozumiem Twojego żartu... Możesz wytłumaczyć?dziekuje za info...
ach to byl podstep.... mnie usunelyscie z odchudzania i ucieklyscie na xxx
bo ja nie mam tam dostepu
to juz kumam...wszystko... (zarcik)
wiec takie jestescie:-)