reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Tsarina - i ja Ci życzę owocnej w wenę nocki :****
Apropo dekorowania K-kowa, pofolguj Dziewczyno, ja raczej z tych nieśmiałych jestem co z byle czego się peszą...;-):tak::sorry2:

Layla - ja tez należe do obronionego z baby na rękach grona... Ale teraz nie widze sie na studiach z tym szalejącym szogunem... Także wielki szacun!!!:tak::tak::tak:

reklama
dziękuję za miłe przyjęcie,.mam nadzieję że się wdrożę:) jestem z Sosnowca, mój mąż pochodzi z podkarpacia. obydowje studiujemy, zaszłam w ciążę bedac na ostatnim roku studiów jednego kierunku,obroniłam sie już mając synka. teraz koncze drugie studia. myslałam czyu nie zrezygnowac,bo studiujac niewiele mozemy zarobic i musimy liczyc na pomoc rodziców,ale dopingują nas. tylko czasem mam straszne wyrzuty sumienia za "pasożytowanie'.obiecuje sobie ze jak oboje zaczniemy prace na cały etat zwrócimy im wdszystko. szczególnie nachodza mnie takie mysli po komenatrzach ze nasze dziecko to wpadka...

chyba mało optymistycznie zaczełam;)
Witaj!!!!! Jakby wszystkie dzieci było zaplanowane to gatunek ludzki dawno by wymarł. A komentarze ignorujcie. Są z zazdrości. Mieć dobre wykształcenie, dziecko, dobrego partnera to spory dorobek dla młodej osoby. A co dalej... spożytkujesz wiedzę, kiedyś to rodzice będą potrzebowali pomocy i role się naturalnie zamienią.

reklama
Do góry