jest, jest! Ale ja pójdę na tą, co trwa 2 :-)Czy trzeci semestr to nie jest drugi rok nauki?![]()
reklama
monika1977
Fanka BB :)
I znowu sexNo!!!! Mąż dziś pilnuje abym wcześniej trafiła do małżeńskiego łóżka;-)

kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
o tym samym pomyślałamno i będzie brakujcy na obrazku braciszek... ;-)![]()

jest, jest! Ale ja pójdę na tą, co trwa 2 :-)
ja też mam taki plan... Miałam już na październik'09 ale sobie darowałam, teraz zobaczymy jak kasowo bedziemy wygladali - bo moja podyplomówka troszkę kosztuje

monika1977
jest, jest! Ale ja pójdę na tą, co trwa 2 :-)
kombinujesz kochana!!!

bohaciefka
Witajcie Babolki moje (tradycyjnie powitanie gdzieś pomiędzy postami).
Mamstud - a czym Ciebie pracownicy (podopieczni) tak wytrącili???? Piwa nie mam ale naleweczkę ręką mojego męża wypieszczoną mam i zaraz łyknę
. A co tym razem, masz zdrowie kobieto, tylko nie przeciążaj szarych komórek coby spięcia nie było;-)
Mamstud - a czym Ciebie pracownicy (podopieczni) tak wytrącili???? Piwa nie mam ale naleweczkę ręką mojego męża wypieszczoną mam i zaraz łyknę

bohaciefka
Ech..I znowu sex![]()

W trakcie mojej nieobecności rozluźniła się atmosfera, co doprowadza mnie do wściekłości. Oprócz tego mają w dupie standardy obsługi klienta obowiązująca w naszej firmie i robią wszystko po swojemu, czyli źle....Nikt nie przeczytał procedur, które wczoraj rozdałam więc nie wiedzą jak pracować.... i wiele wiele innych. Ale ja to zmienię......Mamstud - a czym Ciebie pracownicy (podopieczni) tak wytrącili???? Piwa nie mam ale naleweczkę ręką mojego męża wypieszczoną mam i zaraz łyknę. A co tym razem, masz zdrowie kobieto, tylko nie przeciążaj szarych komórek coby spięcia nie było;-)
Szarych komórek nie mam zbyt wiele więc nie ma mowy o spięciu :-)
bohaciefka
he,he, Gaba wybiera już imionao tym samym pomyślałam:-)

reklama
kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
no to nic tylko działaćhe,he, Gaba wybiera już imiona. i pytam się, czy aby na pewno chce bo to znowu będzie takie małe, płaczliwe, wiszące na cycu, głupiutkie itp. Nie przeszkadza a jeszcze córcia pomoc zaoferowała
![]()

a jakie imionka na tapecie