reklama
Witam ale się 

od rana , nadrabiam was kuźwa a tu mi posta całego zjadło FUCK!!!!!!

przepraszam, że tylko tyle , ale nie mam już czasu cofac się 10 stron ehhh
roxy31- kochana strasznie ci współczuję , mam nadzieję, że Twojej kuzynce uda się i nie skończy się kalectwem, wiesz na pewno czeka ją rehabilitacja i duzo pracy, ale trzeba byc dobrej myśli, ja mam starszego sąsiada , który miał wylew i tez miał nie chodzić ale po długiej rehabilitacji udało się. Trzymaj sie cieplutko- buziak
moniqsan- wow

m&ms- aha powiększ liczbę osób z 25 na 35 hahah bo kilka mamusiek wybira się do ciebie

przepraszam, że tylko tyle , ale nie mam już czasu cofac się 10 stron ehhh

roxy31- kochana strasznie ci współczuję , mam nadzieję, że Twojej kuzynce uda się i nie skończy się kalectwem, wiesz na pewno czeka ją rehabilitacja i duzo pracy, ale trzeba byc dobrej myśli, ja mam starszego sąsiada , który miał wylew i tez miał nie chodzić ale po długiej rehabilitacji udało się. Trzymaj sie cieplutko- buziak
moniqsan- wow

m&ms- aha powiększ liczbę osób z 25 na 35 hahah bo kilka mamusiek wybira się do ciebie
nina2003
Mama Julianka i Łucji
Witam
No Moniqsan... taaaakk wielki szacun.
Roxy bardzo mi przykro, ale musicie mieć nadzjeje. Mój tata jest przykładem na to że można wyjść z takich chorób. Dziewięć lat temu, czyli jak miał 57 lat dostał udaru i ja osobiście usłyszałam od ordynarora OIOM-u, że tata nie przezyje, potem po 3 tyg na OIOM-ie przenieśli go na kardiologie to już mówili, że przezyje, ale będzie warzywem, potem wersja była, że będzie wymagał opieki do końca życia, pampersów itp. W tej chwili tata sam chodzi, je itp. Owszem wymaga opieki bo przez udar bardzo "popsuła" mu się pamięć( w szpitalu nie pamietał nic z obecnych czasów, ani mnie, ani mamy, ale pamietał np swoją pierwszą żonę), ale jest w miare samodzielny.
Także musicie wierzyć
Ten wczorajszy horror o którym pisałam miał tytuł Grobowiec diabła i myślałam, że skoro gra tam Cuda Goodding JR to bedzie fajny film,ale... do d... Jakaś rabanka, a ja takich filmów nie lubie. Nie polecam
No Moniqsan... taaaakk wielki szacun.
Roxy bardzo mi przykro, ale musicie mieć nadzjeje. Mój tata jest przykładem na to że można wyjść z takich chorób. Dziewięć lat temu, czyli jak miał 57 lat dostał udaru i ja osobiście usłyszałam od ordynarora OIOM-u, że tata nie przezyje, potem po 3 tyg na OIOM-ie przenieśli go na kardiologie to już mówili, że przezyje, ale będzie warzywem, potem wersja była, że będzie wymagał opieki do końca życia, pampersów itp. W tej chwili tata sam chodzi, je itp. Owszem wymaga opieki bo przez udar bardzo "popsuła" mu się pamięć( w szpitalu nie pamietał nic z obecnych czasów, ani mnie, ani mamy, ale pamietał np swoją pierwszą żonę), ale jest w miare samodzielny.
Także musicie wierzyć
Ten wczorajszy horror o którym pisałam miał tytuł Grobowiec diabła i myślałam, że skoro gra tam Cuda Goodding JR to bedzie fajny film,ale... do d... Jakaś rabanka, a ja takich filmów nie lubie. Nie polecam
monika1977
Fanka BB :)
Roxy, mi tez jest przykro. Mam nadzieje,ze jednak skończy sie na strachu.Moja mama opiekuje sie sparaIizowana siostrą. Mówie Ci to jest masakra.Młoda dziewczyna ma 36 Iat i zycie spędzone w łóżku. Najgorsze jest ,że bardzo teskni za swoim dzieckiem . Niestety nigdy miec go nie będzie.:-(
M
Marzena80
Gość
ojej Kasiu bardzo mi przykro****czasem takie rzeczy dzieją się w młodym wieku, moją mamę to zabiło a miała 32 lata***
monika1977
Kasiu aIe młodziutko Twoja mama umarła.Bosze,była w takim wieku jak ja.

kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
no tylko ja byłam starsza niż twoje szkraby ;-)Kasiu aIe młodziutko Twoja mama umarła.Bosze,była w takim wieku jak ja.![]()
reklama
monika1977
no tylko ja byłam starsza niż twoje szkraby ;-)
Fakt,tym bardziej było Ci ciężko.Nawet nie moge mysIeć,że mogłoby zabraknac mojej mamy.
Ostatnia edycja: