reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

U nas też mleczko Bebiko Smaczny Sen nie dał rezultatu , ale może Wam okruszku pomoże oby.:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ankzoc, ja ogląddałam walkirie, i jakoś mnie nie powaliło, zdecydowanie lepsze były bekarty wojny. A walkiria, hmmm jak dla mnie film który nie wiadomo co chciał "powiedzieć", znaczy wiesz o czym mial byc.

to możemy sobie ręce podać u nas tak samo:sorry2:tylko jeszcze tak, na raczki bęc na brzuch podczołga się kawałeczek znowu na raczki i tak wygląda nasze raczkowanie, ale stanowczo woli chodzić podczołga się i chodzi koło czego się da :confused:

Kasiu ale u Ciebie Filis przynajmniej sam stoi pięknie w łóżeczku i jak piszesz chodzi :tak::-) a u nas nie ma takich efektów specjalnych....Tymek podnosi się jedynie w wanience podczas kąpieli ale w łóżeczku nie chce...próbuję go na wszelkie sposoby zachęcić ale kończy się jak zwykle...wielkie grochy, łzy i jak nie reaguję to histeria na całego :-(

m&ms- bekarty wojny też mam ;-), więc skoro polecasz to obejrzę, moja koleżanka była na avatar 3d, podobo super

Ostatnia edycja:
okruszek- kochana chyba piszesz o kaszce spokojny sen?? bo takie podawałam mojej Mai, ale nie było żadnych rezulatów, czy jest jakieś takie mleczko?? bo ja nie widziała to podesli mi linka :-), a tak pozatym to moja Maja cały czas na cycu jest i jak poszłam do pracy to ograniczyłam jej karmienie, też było mi jej szkoda, ale taka kolej rzeczy :-);-), teraz coraz częsciej myslę o nocnym odstawieniu, mam pobudki co 1,5- 2 godzin, wstaje o 5 do pracy więc sama rozumiesz

kochana muszę usiąść i ogranąc zamkniety..... bo nie chcę wpadać tam od tak........

oj to nie spokojny a smaczny sen ... mój Tymek do tej pory też wyłącznie na cycu w nocy i minimum 2 pobudki o godz. 2 i 4 potem 6 itd...:baffled: ale dzięki temu mleczku, jak dostanie o tej 23 to śpi do ok 3,4 zobaczymy jak będzie w kolejnych nockach....
Ja już też miałam dosyć tego wstawania...w końcu to już 8 miesięczne dzieci...a więc duże bobasy, które mogą się obejść bez cyca :tak: i musimy coś z tym zrobić dla siebie i dla nich też...;-)

Załączniki

• bebiko.jpg
    bebiko.jpg
    3,7 KB · Wyświetleń: 48
okruszek- dzieki ;-), ja dawałam własnie Mai kaszkę spokojny sen, ale chyba wyprobuje te mleczko skoro u ciebie widać jakieś rezultaty to może i mi się poszczęsci :-D

Witajcie:-)
Ja chce się tylko przywitać....bo jakoś nie mam weny żeby pisać:-( Po ostatnich wydarzeniach mam takiego doła że nie potrafie się ogarnąć:-:)-:)-( Straszna rzecz się wydarzyła w mojej rodzinie i musze się z tym oswoić:-:)-:)-( Może potem jak będe miała chwilke to napisze ale narazie nie mam siły:-(

Jolu...przekichane macie z tymi podróżami i wszystkim co z tym związane....a te zaostrzenia na lotniskach....to myśle że to wszystko dla bezpieczeństwa....wiem że jest to męczące...ale coś za coś:tak:
Co do wózeczka...to wiem że jest przeceniony:tak: ale nie wiem co zrobić...bardzo mi się podoba ale nie jest taki idealny jakbym chciała:sorry2: mam dylemat.....dzziękuje że pomyślałaś o mnie w sprawie wózka:-)

Ankzoc....super że jesteś znów...:-)

Kasiu...gratuluje w miare przespanej nocki:tak: Ja próbowałam Nadii w nocy dać pić zamiast mleczka ale nic z tego,musiała być flacha:sorry2:

Dziewczynki,miłego dnia...postaram się pózniej odezwać:tak:

reklama
Ankzoc no życzę z całego serca:tak::-)

ja jakoś tak byłam w Rossmannie i oglądałam różne mleka i wzięłam to...:sorry2: i jak na razie spełnia swoją rolę:tak:
Życzę Ci powodzenia:-)

Do góry