dobra - to ja też Wam coś wstawię :-):-):-)
Skąd się biorą dzieci? - Joe Monster_
a teraz lece spaghetti robic, do później :***
Skąd się biorą dzieci? - Joe Monster_
a teraz lece spaghetti robic, do później :***
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba anzoc nam ja kiedyś na pocztę rozysłała, gdybyś jolu chciała to może ona albo któraś z mam ją ma... ja jej nie mam na tym kompie, ale jeszcze poszukam,,,
ale się ubawiłam świetne
Aguś ,to ja poproszę.tak - dokladnie Ania nam ją rozsyłała - przyslij mi na PM swojego maila a ja Ci ją z chęcią prześlę:-):-):-)
agus- a mi przeslesz??? ja tez chce
a my po lekarzu.. maly wazy 10 500kg a mierzy 79cm,, ciemiaczko ma peawe zarosniete tak ma na opuszek palca a powinien miec troszke wieksze,, i tym sie troszke zmartwilam.. bo najwczesniej ciemaiczko powinno zarastac od ok 10 mc... ale kuba ma obwdo glowy w nromie 45,5 obwod klatk 48cm .. ale musimy kontrolowac obwod glowki.. oby wszytsko bylo i rozwijalo i roslo ok juz sie martwie,,, z chrypka to byc moze to suche powietrze zaczyna sam juz siadac,,, raczkuje juz od ok 3 tygodnimi acc ciagle , mama i tata baba,,, jest maly smieszek zniego..
M&Ms co do kremu pod oczy to ja używam, ale taki dotleniający skórę, żeby cieni nie było i podków, bo ja zawsze miałam podkowy(taka juz moja uroda).O przeciw zmarszczkowym jeszcze nie myślałam.
Jesteś rocznik 1983? cz 1982?