reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Iwonko - super... ale ja bym się z randkowaniem chyba powstrzymała przed tą rozprawą.. Nie chciałabym aby Twój Ex wykorzystał tą sytuację przeciwko Tobie, i np. doszłoby do orzeczenia rozwodu za porozumieniem stron...:sorry2::baffled::-(
Ale cieszy mnie Twoja nowa znajomość - możeznajdziesz jakiś sposób na jej bezpieczne utrzymanie w tajemnicy :tak::-)
Mam nadzieję, że nie bedziesz na mnie zła za powyższe zdanie - ale naprawdę - życzę Ci wszystkiego najlepszego, i nie chciałabym aby Twój Ex w czymkolwiek Ci zaszkodził :happy2:

reklama
Wiecie co - poznałam dziś fajnego faceta (na zakupach :-D)
nawet sie na kawe umówiliśmy i w weekend mam randke
Pierwszą od 11lat :-D
Muszę sie trochę od stersować a co mi tam
Moim Iekarstwem na rowód i rozstanie z mężem był własnie mój obecny mąż.:-D
Zaczeło sie od kawki a skonczyło sie na dzieciach i śIubie. Fakt,ze długo nad tym sIubem mysIałam ŚIub wzieIismy trzy tygodnie przed urodzinami Tomka.

A ja dziś wpadam tylko z takim małym drobiazgiem...jakoś miło mi na sercu gdy tego słucham.....:biggrin2:
Może i WAM też będzie miło w te zimne dni, kiedy siedzimy w domu z naszymi Najukochańszymi Skarbami :biggrin2:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=GyNPqud3Mhc&feature=related"]YouTube- Oficjalny Teledysk Jestem Mamą to Moja Kariera Natalia Niemen[/ame]

Buziaki!

hejka, wczoraj tradycyjnie internet odmówił posłuszeństwa i już nie mogłam się zalogować :-:)-(

roxy, monika, nina, kasia, tsarina, moniq, aga, jola, marzena, ankzoc, iwona, dziękuje dziewczynki za życzenia, przekaże Marcelkowi :tak:

tsarina, super że Iza Mirka już zdrowa :tak:

aga, nooo to niech tato też poczuje że ma się dziecko w domu :sorry2::szok::-D a tak serio tu kurcze nie zazdroszczę tego charakterku małej :shocked2: ja bym chyba ześwirowała gdyby dzień w dzień buszował mi do północy :baffled:
a do której ona ci rano śpi? może już wpadłaś na ten pomysł ...ale... może ty ją budź wcześnie rano - tak o 7, w ciągu dnia mało kładź ja na drzemki, to może wtedy nauczy się chodzić spać o jakies normalnej godzinie?....:blink:
bardzo dobrze zrobiłaś nie podając antybiotyku! :tak: na to zawsze jest czas, a warto spróbować leczyć czymś lżejszym, dziecko też samo musi uczyć się zwalczać infekcje.

m&m, ja w sprawie kremu nie pomogę..tak jak aga, mam ale używam nieregularnie :sorry2: a mam coś z Loreal.

jola, a na jak długo lecisz do Polski?
kurcze nie wiem co zrobić z tymi pobudkami w nocy u was :-( nie mam żadnego pomysłu...zgrzytania nie mamy, bo na razie jest tylko jeden ząbek..
niebawem polecicie do Polski, dzieciaczki podrzucicie do babć do pokoju a sami się wyśpicie :tak::sorry2::cool2:

roxy, ojj też nie wiem co zrobić u ciebie :-(

ankzoc, słońce, na nic na świecie bym się nie chciała z tobą zamienić miejscami :zawstydzona/y: ja jak się nie wyśpie to lepiej bez kija do mnie nie podchodź :wściekła/y::wściekła/y:
Aniu my nie dopytujemy, bo wiemy, że pracujesz... ale wierz mi, że myślimy! zresztą tak samo nie dopytujemy o Confi, bo wiemy, że niejednokrotnie nie ma czasu... ale jak tylko znajdzie chwilkę to do nas wpada i Ty też czasmi do nas wpadnij... zawsze ciepło o Tobie myślimy:tak: muaaaa***
dokładnie zgadzam się z powyższą wypowiedzią :tak::tak:

iwona, no padłam normalnie - na randkę się umówiła :-):-) super, brawo... należy ci się chwilka relaxu, odpoczynku, nie myśelnia o problemach... a masz z kim dzieci zostawić?
jednakże aga ma rację, nie obraź się iwonko :no: a pomyślałaś o tym że to może twój ex go nasłała? a potem będzie chciał zwalić winę na ciebie?
no nie wiem, ja tam taka strasznie podejrzliwa jestem jeśłi chodzi o takiego typu zatarczki... ludziom różne rzeczy do głowy przychodzą...

no to zmykam się ogarnąć trochę i uciekam na spacerek....

Dzien dobry majoweczki!!!!!!
No i teraz potzrzebuje Waszej rady......co ja mam zrobic....moze wiecie ..juz nie dajemy rady z mezem...dziewczyny od dwoch tygodni budza sie wtspane w nocy

A no i czy Wasze szkraby tez tak zgrzytaja zebami.....:baffled::baffled::baffled:...no poprostu nie moge ..rano, wieczor....jeszcze zniesiemy ale najgorzej jest w nocy......:baffled::baffled:

do zgrzytania sie przywyczaj, bo juz tak będzie długo, Iza zgrzyta zebiskami, zwłaszcza wśrodku nocy... jakby ja nagrać to i w horrorach mogła głos zombiakom podkładać... a co spania, może od wcześniejszej godziny staraj się je przetrzymać, no nie wiem, może od 14? i długie kąpiele... a próbowaliście spać razem, tzn. rodzinnie?

Wiecie co - poznałam dziś fajnego faceta (na zakupach :-D)
nawet sie na kawe umówiliśmy i w weekend mam randke
Pierwszą od 11lat :-D
Muszę sie trochę od stersować a co mi tam

Iwonko - super... ale ja bym się z randkowaniem chyba powstrzymała przed tą rozprawą.. Nie chciałabym aby Twój Ex wykorzystał tą sytuację przeciwko Tobie, i np. doszłoby do orzeczenia rozwodu za porozumieniem stron...:sorry2::baffled::-(
Ale cieszy mnie Twoja nowa znajomość - możeznajdziesz jakiś sposób na jej bezpieczne utrzymanie w tajemnicy :tak::-)
Mam nadzieję, że nie bedziesz na mnie zła za powyższe zdanie - ale naprawdę - życzę Ci wszystkiego najlepszego, i nie chciałabym aby Twój Ex w czymkolwiek Ci zaszkodził :happy2:

własnie miałam to pisać, wiesz zawsze może wpaść z WIZYta w sobotę do dzieci, skoro w środku nocy potrafił Was odwiedzić... podejrzewam, że to niesamowite uczucie wyjść na randkę z kimś "innym"...

i jeszcze tak...cieplutko:sorry2:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=6AGMDrU8fNE&feature=related"]YouTube- Seweryn Krajewski - Kołysanka Dla Okruszka[/ame]

reklama
i dziękjemy za wszystkie miłe słowa dla Izy Mirki... buziaki Majóweczki!

aga_k_m dołączyłam zdjęcia Wzgórza Mordoru, żebyś wiedziała w co się pakujesz... no i mnie mąż zmusił, żebyście mu racje przyznały że nazwa trafiona

Do góry