reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Witajcie dziewczyny w ten mrozny wieczor:tak:
Mnie juz tak 3dzien glowa boli ze szok
:wściekła/y:
Najlepsze zyczenia dla naszego malego modela Marcelka:-):-):-)

moniq no niezle z tym tv w lazience phi...:-D

okruszku wzruszylam sie ta piosenka "jestem mama" ja poswiecilam sie prawie w stu procentach czworce swoich dzieci ale na dzien dzisiejszy jestem mega zmeczona mam nadzieje ze z przyjsciem wiosny to sie zmieni:tak:

tikanis duzy ten twoj synek brawo:tak:

iwona ja bym sie troche cykala z pojsciem na randke:tak:

reklama
Dziewczynki tylko z tą książką to pamiętajcie, że zbyt dosłowne potraktowanie treści może zniechęcić. :sorry2: Ja wybrałam tam kilka rzeczy dla siebie i jestem z tego bardzo zadowolona.:tak:

okruszku, florencja dziękuje za życzenia
pioseneczki śliczne, zwłaszcza kołysanka piękna...

jola, ja tą książkę "Język niemowląt" mam w pdf, jeśli byś chciała to mogę ją podesłać :tak:
zresztą mam jeszcze też inne tytuły, ale już wam kiedyś się prezentowałam z tymi książkami, paru mamusiom rozesłałam...

tikanis, co do ciemiączka to chyba też roxy miała niezbyt fajną sytuację (lekarz ją nastraszył...), może skonsultuj się z innym lekarzem, bo oni to też różnie mówią :baffled:

aga, link rewelka :-D

a ja dziewczyny wysiadam :-:)-:)-( mam problem ze spaniem, nie mogę zasnąć długo w nocy, zasypiam grubo po 2 :baffled: a potem rano bym spała i spała, dziś mąż dał mi odespać do 12.20 (o 7 wstałam razem z dzieckiem i bawił się przez 1,5godz i potem razem poszliśmy spać).... tyle tylko że teraz mam w cholere roboty!! nie wiem co pierwsze robić, a taki syf w domu że szkoda słów :-(
dziś mam postanowienie że przez 11 chcę być w łóżku, i nałykam się jakiś piguł na spanie :cool2: bo taki tryb życia jak do tej pory odpada przy dziecku :baffled: dobrze że na weekend nikt z wizytą się nie zapowiedział :dry:

Florencjo masz podejżenia z kąd ten ból głowy? bo już kolejny dzień cię męczy.

Barmanko, a twoje problemy ze spaniem. wybilaś się z rytmu czy coś cię męczy?
a zamiast piguł może lepiej jakiegoś drinka.:cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
Aguś ,dzięki.

:-):-):-):-):-):-):-)
Polecam sie na przyszłość :tak::-)

A ja się chyba "telepatycznie" zgadałam z moją Sis - moja szarlotka prawie gotowa (czekam az mus zgęstnieje, co by bita smietaną na niego wylać), a moja Sister włąśnie przyniosła karpatkę :-D:-D:-D Nie powiem - słodki piatek mi sie szykuje ;-):tak::-D

reklama
Aga no to smacznego:tak:
barmanka faktycznie taki rytm dnia przy dziecku odpada :-(a z tymi prochami to tak na pare dni podziała, ale trzeba szukać jakiejś przyczyny tej bezsenności:confused:
florencja chyba troszkę za dużo masz na głowie, spróbuj troszkę odpocząć choć wiem że to pewnie nie łatwe . Jak córka?

Do góry