reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu widzę że twój dzieć właczył "grzeczny tryb". Bo tak na forum jesteś.:-):-)

Ja muszę się zbierać po Mikołaja do szkoły, aleeee mi się nie chceeeeeeeeee.:baffled::baffled::baffled::dry::dry::dry:

reklama
Chciał i naciskał żeby był za porozumieniem ponieważ cyt."ten wyrok będzcie ciążył na mnie do końca życia, a Ty będziesz miała jako pokrzywdzona za dużo praw" a dokładnie chodzi mu o kase że będzie musiał mi płacić

W środku wszystko we mnie wrze i chce mi sie wyć
ale to tylko wew. wycie którego mu nigdy nie pokaże
Jezzzzzuuu co za p........ nie daj się kobieto,bądz silna:tak: Jeszcze kuzwa na koniec chce cię wycyckać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Trzymam kciukasy mocno za Ciebie i za pozytywne rozpatrzenie sprawy dla Ciebie:tak:
Ale jestem dumna z siebie zobaczcie co dzisiaj zrobiłam :-)normalnie aż sama sobie nie wierzę, ale to wszystko przez was i ciebie tsarina przede wszystkim :-D
Zobacz załącznik 196639
Mnniiaammmmm...podziel się nie???:-D

Marzenko....mnie też się wydaje że może Nataszke kryzys dopadł.....ale już szybko wyplułam te słowa:tak:;-) Oby wymioty się już nie powtórzyły:-)

My byłyśmy dzisiaj na spacerku,musiałam kupić Bakugany:baffled: dla syna koleżanki,cóż za paskudztwo:baffled::sorry2: wybieramy się do nich w sobote to trzeba było coś kupic;-) Powiem wam że zauważyłam dzisiaj zalety mojego wózka....chodniki zaśnieżone ale wielkie koła sobie poradziły:tak:
Moje dziecko dzisiaj jakoś w miare spokojne....wyplute żeby nie zapeszyć,właśnie sobie kima;-)

Słonko ...Witaj i nie opuszczaj nas.....przygarnij laptopa ojca,powiedz że Tobie bardziej potrzebny:tak::-)

czesc BABOLKI kochane :-)
nie bylo mnie dwa dni a tu tyyyyyle nadrabiania :-) niestety nie wiem kiedy to wszystko opanuje :-( Diana znow jest tylko zainteresowana mamusia ...
chcialam tylko przywiatac spowrotem NINE, SLONKO I OKRUSZKA :-)

najserdeczniejsze zycznia dla MALGOSI, KOCHANYCH DZIEWCZYNEK AA I TYMONKA buziaczki od Dianki :-**

Mam nadzieje ze wieczorem zajrze, pozdrawiam :-)

a ja od rana nerw, mam dziś mieć gości i sie spóźniają od 12!!!!!!! Nienawidze, a co ja qwa jestem, hotel, że można zachodzić o dowolnej godz??? ale opieprze...

słonko od razu radośniej jak jesteś... a ja na obiad mam fosolową na boczku i pieczonego łososia z warzywami i ryżem- mam męża rybożerce...

Tymek dużo zdrówka, chłopie!

słonko, aga_k_m a czego się spodziewałyście, że zacznę od Ave Satan i growlem przemówię? Czy że będe miała tak zachrypnięty głos, jak po spirytusie... ja miłą dziewczynką jestem to i miły głos mam- jak wszystkie pulchniaki:-p:-p:-p:-p

kasiu ja jestem niewinna- jak zwykle, ale gotowanie i pieczenie wciaga, to prawdziwy nałóg...

a i przyszla dziś paczka do nas z nową yerba mate, uzależniłam się, nawet sobie bombillę kupiłam- taką specjalną rurkę do mate... a miałabym drugą torebkę za to:sorry2:
a propos paczki, mój mąż wytresował listonosza, chłop dzwoni domofonem, ja jeszcze nie zdążyłam nawet podejść, a ten łapie za telefon i dzwoni do męża, że jest paczka... podeszłam, odbieram domofon i słyszę: "Panie Michale, faktycznie jest ktoś... (a do mnie) Paczka dla pana Michała!"- facet podchodzi pod drzwi i już w miejscu gdzie mam się podpisać, poniżej w nawiasie jest wpisane "żona".. zgłupiałam a mąż dumny...

tsarina, nie dziiwe się że cię wkur.... bieże!! ochrzań!!!!

wrzuć przepis na łososia i fasolową. Może wkońcu i mnie do kuchni zniesie. :dry:

Iwonko - PODZIWIAM CIĘ!!! Kurcze...ja bym chyba zatłukła Twego chłopa czymkolwiek by sie dało
Cieszę się, że papierologię masz już wyprowadzoną, i że nie dałaś się podejść - ma tupet sk..wiel jeden!!!

Przytulam Cię mocno - i pamiętaj, że wspieramy Cię wszystkim czy sie tylko da (sercem, rękoma, nogami, pięściami a nawet walkami (jak będzie potrzeba to zrobimy nalot na tego Twojego ExChłopa)

Tsarino - hahhaha - no właśnie tego AVE SATAN mi brakowało (a gdzie carycowy nick??):-D:-D:-D

Slonko - pozdrów M i "pobiduj" go po zabiegu - zapewne będzie tego potrzebował;-):-D

Kasiu - no mniamu mniamu.... Gratulacje!!!

Marzenko, Moniko - Jaga też jeszcze nie zapierdziela na raczka (raczej probuje) - ale i tak jest szybka, hehe. Stanie na nożkach bardzo jej się podoba, ale chwieje się niemiłosiernie, wiec zaraz próbuję ja do siadu zmusić (nie zawsze się da...):sorry2::dry:

Marzenko - podawanie tej wody w nocy to był chyba bardzo dobry pomysł. Przynajmniej jej nic nie meczylo. No inajważniejsze, ze dzisiaj jest juz ok.

tsarino - no to ładnie masz wytresowanego listonosza...:-D:-D:-D - nawet podpisuje się za Ciebie :-D:-D:-D kurcze... Nasz by nawet nie zaproponowal sygnału telefonem :wściekła/y:(aczkolwiek wie, ze zawsze ktos jest w domu - apropo musze sprawdzic czy nie ma awiza w skrzynce:dry:)

reklama
dobhry wieczor kobity :)

m pojechal do kolegi, maciek rozbiera choiinke a ja mohe w koncu posiedziec sobie na BB. Dziewuszki powiedzcie mi ze jezeli mialam @ 1 dzien a reszta to plamienia, a test wykazal ze niby nie ejstem w ciazy :-( to chyba na 100% to nie ejst pewne tym bardziej ze robilam ok godz 23.:-)

Do góry