reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja też jestem:ninja2::ninja2::ninja2: ale coś mi zimno i spać mi się chce. Muszę czuwać to 22 bo przyjdzie koleżanka zostawić u mnie torbę na jutrzejszy wyjazd do Olsztyna.
A jednak... Strzele sobie jednego...

Witajcie dziewczyny wczoraj jak zwykle sie nie pozegnalam przepraszam,ale jak zwykle Krzysio sie budzi co 2h na cyca i ja nie znam dnia ani godziny :zawstydzona/y:

Spoznione zyczonka dla Tymoteuszka:-)

Widze ze slonko sie pojawilo fajnie,fajnie:tak:
A mnie tak leb boli od dwoch dni ze nie wiem czy sie napic czy wziasc tabletki :tak:jedno i drugie przy moim czestym karmieniu raczej odpada:-(

jakby co to ja jestem... piję oczywiście! co prawda wino, ale cóż... jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma!
A co lubisz? Jak tam Nataszka?
no Roxy:-D to pijemy dziewuchy
Zdróweczko...za pomyślność testu:-D;-)
Ja też jestem :sorry2:
Chociaż staram się nie być, to jestem :sorry2:

Ale i tak nie mam weny :baffled:
Coś się z rytmu wybiłam :hmm:
Wbijesz się z powrotem:tak: Nie zazdroszcze tej nauki....taki ogrom materiału...cholercia ciężkiego materiału:sorry2::sorry2::sorry2:
a teraz autoreklama, przepis na łososia jest tu a na fasolową hm... chyba się lekko wstydze przyznać...
kupujesz fasolową z Winiary, ok.30dag wędzonego boczku podsmażasz z cebulką, zalewasz dwiema i pół szklanki wody, dodajesz kilka ziarenek pieprzu czarnego, nieco kminku i pokrojone w kostkę 5 ziemniaków, gotujesz aż się ziemniaki zagotują i dodajesz zupę z torebki, mieszasz, gotujesz ok.10 min i gotowe!
Oooo to właśnie przepis dla takiej kucharki jak ja:sorry2:;-)
i ja jestem ale zaraz spadam ,nic nie mam do picia :-(
Ejj,no gdzie spadasz:confused::confused::confused:

Roxy zdecydowanie wolę piwo! Ale nie było komu do sklepu iść... a wino stało w barku już rok... Sławek z Hiszpanii przywiózł jak w ciąży byłam... ochrzan wówczas za to zebrał... bo wtedy to i wina bym się napiła:tak:

reklama
Do góry