reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Wiecie co....ja chyba oszalałam:szok: Moje dziecko zasnęło 15 minut temu po całym dniu baraszkowania....już trzeci dzień z rzedu padła przy butelce:szok::szok::baffled::baffled: No i o co chodzi:confused::confused::confused: Dlaczego nasze dzieciaki nie śpią troszke przynajmniej w ciągu dnia:confused::confused::confused:

Co się wogóle dzieje:confused: Maluchy chorują,Tsarina daj znać co z Izabelą.......:sorry2:

Marzena....a wcześniej zdarzały siętakie wymioty???

No właśnie.... jakie dziwne objawy mają nasze Maluchy...:-:)-(
Trzymajcie się dziewczyny dzielnie:tak:. Tu brakuje naszej niezastąpionej Tsariny, żeby wygłosić apel;-);-);-)

Szymon tez ostatnie dnie źle zasypiał, nie mógł zasnąć i ciągle się wybudzał, więc dzisiaj w dzień pozwoliłam mu tylko na 1 drzemkę ( w południe) i wykąpaliśmy go wcześniej, parę minut po 19. Zasnął w miarę szybko i na razie spi. Zobaczymy, jak długo.

Idę oglądać bananowego doktora;-) - podobno fajne...

reklama
Joluś, biedactwo Ty nasze. Mocno ściskam i życzę mniej ubranek do prasowania
(wyobrażam sobie wszystkiego x2) buziak dla Ciebie :*

Okruszku- my się chyba nie znamy :sorry2:Tak więc Witam :tak:

Martalis- no to i was kryzys dopadł ??? widzę że szybko zaczęłaś próby palenia, ale dobrze że nie zasmakowało :tak:

dżizas!!!!!!!!!!!!!
trzeba cię na odwyk wysłać!!!!!!!!!!!!!!
czy ktoś widział jakieś plasterki na prasowanie??!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

jutro o5 rano wstajemy razem cwiczyc ciekawe co ztego bedzie .hehe
:szok::szok::szok: jezu o 5 rano :szok::szok::szok: i jak wstaliście ????

Gdyby tylko Jola bliżej mieszkała, to bym Jej psikusy po sąsiedzku robiła i w okno zaglądała i transparenty do drzwi mocowała. Uparta Baba z tym prasowaniem.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lecę na dymka, i zrobić sobie herbatkę zostało mi jeszcze 16 stron :szok::szok::szok:

jolu- wszytskiego naj dla dziewczynek:)
barmanka- gratuluje pierwszego zabka:)
tsarina- i co z iza mirka,, jak wysypka???
marzena- oj dziekuje marzenko ze sie o mnie martwisz... ale u mnie nie najlepiej.... martwie sie trzema rzeczami bylam wczoraj z malym u neurologa w zwiazku z zmniejszonym napieciem miesniowym po ktorym sladu juz nie ma,, ale powiedziala ze niby ciemiaczko ma juz prawie zrosniete,,, i powiedziala ze to niby za wczesnie,, glupia baba sie nie zna juz drugi raz mnie zdenerwowala..na necie pisza ze ciemiaczko sie zrasta mniej wiecej od ok 6 mc max do 2 lat.. ehhh obwod glowy w normie.. glupia pinda... pozatym maly ma ciagle jakas chrypke i boje sie zeby to astma nie byla... pozatym ma tak wrazliwa skore ze byle co i zaraz mu sie takie plamki robia :/// pozatym budzi sie opstatnio co godzine i nie da sie nam wyspac.. ja juz chodze jak struta , plakac mi sie chce nieraz ze zmeczenia,, a tu narazie nic nie nie zapowiada zeby kubus lepiej spal,, no dzis mial lepsza nocke kiedy obudzil sie tylko 2 razy ale takich nocek jest malo...:/// pozatym praca obowiazki w domu i marudnik kubus tak mnie ostatnio pochlaniaja ze nie mam czasu zeby tutaj popisac a juz nie mowie o nadrobieniu was...ostatnio wogole mam dola bo mamy problemy finansowe.. ehhh :///

Wiecie co mój maluch stoi od dawna a nawet chodzi po łóżeczku a dzisiaj jak go włożyłam (bo to jest najbezpieczniejsze miejsce jak muszę wyjść )stawał na środku łóżeczka rączki do góry stał i się chichrał i patrzył czy mnie :-D i jeszcze trzymał się jednego boku szybko się puszczał i łapał drugiego lubi ekstremalne sporty:sorry2: i to już nie jest najbezpieczniejsze miejsce dla mojego dziecka:shocked2:

Oj tikanis wspolczuje problemow i zmeczenia z niewyspania wiem co to znaczy:-(

Moze Kubus duzo spi w ciagu dnia czy budzi sie bo jest glodny,a karmisz naturalnie bo nie pamietam?:-(

jolu- wszytskiego naj dla dziewczynek:)
barmanka- gratuluje pierwszego zabka:)
tsarina- i co z iza mirka,, jak wysypka???
marzena- oj dziekuje marzenko ze sie o mnie martwisz... ale u mnie nie najlepiej.... martwie sie trzema rzeczami bylam wczoraj z malym u neurologa w zwiazku z zmniejszonym napieciem miesniowym po ktorym sladu juz nie ma,, ale powiedziala ze niby ciemiaczko ma juz prawie zrosniete,,, i powiedziala ze to niby za wczesnie,, glupia baba sie nie zna juz drugi raz mnie zdenerwowala..na necie pisza ze ciemiaczko sie zrasta mniej wiecej od ok 6 mc max do 2 lat.. ehhh obwod glowy w normie.. glupia pinda... pozatym maly ma ciagle jakas chrypke i boje sie zeby to astma nie byla... pozatym ma tak wrazliwa skore ze byle co i zaraz mu sie takie plamki robia :/// pozatym budzi sie opstatnio co godzine i nie da sie nam wyspac.. ja juz chodze jak struta , plakac mi sie chce nieraz ze zmeczenia,, a tu narazie nic nie nie zapowiada zeby kubus lepiej spal,, no dzis mial lepsza nocke kiedy obudzil sie tylko 2 razy ale takich nocek jest malo...:/// pozatym praca obowiazki w domu i marudnik kubus tak mnie ostatnio pochlaniaja ze nie mam czasu zeby tutaj popisac a juz nie mowie o nadrobieniu was...ostatnio wogole mam dola bo mamy problemy finansowe.. ehhh :///
:-:)-:)-(oj biedna ty , a ta lekarka jakaś nienormalna jak za wcześnie , a dlaczego myślisz że chrypka to może być astma a co na to lekarz?

florencja, kasia- dzieki dziewczynki , jutro ide do lekarza wiec sie dowiem co z chrypka i tymi plamkami i dam wam napewno znac...

malinka - dziękuję, że cenisz moje zddanie, samo życie, trochę w kość dostałam ale i spotkałam dobrych ludzi i na nogi stanęłam wiec staram się pzrekazać to co sama otrzymałam bezinteresowanie:-).
normalnie uwielbiam Cię czytać :blink:

He, he, a to jeszcze pzrede mną;-), co do przymierzalni z bielizna to poczekam aż parę kg zrzucę co by nie zaklinować się między lustrem a drzwiami a M do duszności nie doprowadzić.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D wariatka :-D:-D:-D:-D

Spóźnione życzona dla Lilianki i Moniq- buźki dla was od cioci i Gustawa
i dzisiejsze życzonka dla Alicji i Amelki, oraz Małgosi- rośnijcie zdrowo

tsarina- transparent dla Joli jest GIT :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ciekawe jak tam Moniq. Nawet nie zapytałyśmy kiedy ma egzamin.
jakiś tydzień temu pisała chyba że za miesiąc:confused:

ja pytałam - za miesiąc bodajże...
no właśnie :tak::tak::tak::tak:

Barmanko gratulacje zębola :tak::tak::tak:

moją Izę wysypało... ma na całym ciele jakieś krostki, wygląda to jak wysypka przy odrze, zaraz przyjadą po mnie rodzice i jedziemy do dr, bo ja już nie wiem, czy to jest angina, trzydniówka z infekcją gardła czy jak przeczytałam w ulotce antybiotyku efekt niepożądany... lipa, odezwę sie później
koniecznie daj znać

cdn... jezu już mnie oczy bolą ale na klikałyście :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tikanis...bidulko współczuje:-( Co z tym moim zięciem się dzieje:confused:
Wiesz co.... mnie też lekarz nastraszył z ciemiaczkiem jak Nadinka miała 3 miesiace....że niby za małe,za szybko sie zrasta i wogóle trzeba obserwować:wściekła/y: kazał odstawić wit d....ja myslałam że umre ze strachu,wyczytałam wszystko co piszą na ten temat i wtedy to się dopiero wystraszyłam.
W efekcie poszłam do innego lekarza...który zaskoczony był wogóle że ktoś sugerował że jest cos nie tak,wytłumaczył mi że sa jeszcze tzw szwy czaszkowe(ważniejsze od ciemiaczka) i jak obwód główki się powiększa to jest wszystko git:tak: Takze nie martw się,wszystko bedzie dobrze:tak::-) Buziak

Kasia1208....no prosze jaki zdolny maluch,za niedługo kochana to juz maszerował bedzie;-):tak: to wtedy dopiero nie bedzie bezpiecznego miejsca w domu:sorry2::-)

reklama
Do góry