reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dzien dobry Marzeno, jak samopoczucie?

torba jest wy..bjaszcza...
Jak doniośle to zabrzmiało, ale przeczytałam za późno... już zdążyłam iść sobie...
I koniecznie daj nać co z Izabelą???

Barmanka to te dzieci dziś chyba mają jakiś dzień na nie spanie... Moja też prawie wcale nie spała:no: a o 17 ziewała i tarła oczka... ale o tej godzinie u nas już nie ma spania... ale spryciula tak się obróciła na macie, że ucieła sobie małą drzemkę:tak: ale czujna mamusia zbudziła dziecię... i w efekcie dziecko już po kąpieli i śpi od 15 minut... martwi mnie tylko, że nie chciała dziś za bardzo jeść... a to wieczorne mleczko n- nie wypite do końca - wyrzygała...

reklama
Tsarino - trzymam kciuki za to, aby ta wysypka nie była spowodowana przez coś poważnego.
Daj znać co lekarz powiedział.

Jagoda była tydzień temu wysypana, ale dermatolog powiedziała, że to na 100% alergia pokarmowa - i rzeczywiście w niedzielę śladu nie było... Stosowałyśmy przez 5 dni krem Locoid Lipocream, a przez 10 dni miałysmy stosować krople Fenistil, wiec jeszcze nam pozostały 2 dni kropelkowe:sorry2:.

uuuuu Marzenko - a cóż to z Nataszką??? kurcze nie dobrze, ze tak mało jadła... no i te wymioty...:-:)-:)-(

i w efekcie dziecko już po kąpieli i śpi od 15 minut... martwi mnie tylko, że nie chciała dziś za bardzo jeść... a to wieczorne mleczko n- nie wypite do końca - wyrzygała...
no ona już na noc poszła spać? :szok::szok: i o której wstaje zazwyczaj?
no powiem ci że u nas tak samo było wczoraj z tym wyrzyganym mleczkiem na kolację... całą butle zwymiotował :-( i gnida mała obudził się o 4 na dobre wyspany już :cool2: ale dostał flache i spał z nami w łóżku :sorry2:

jola, słońce mam prośbe, bo ty miłośniczka czekolady na gorąco jesteś.. pisałaś kiedyś nazwę tej twojej ale mi umknęła :zawstydzona/y: a napiłabym się takiej dobrej..jakoś mnie taka chęć naszła, a na capuccino jakoś nie mam ochoty.. tylko że ja bym chciała taką na mleko (nie na wodę :sorry2:).

okruszku cieszę się że u synek dobrze się rozwija, wpadaj do nas częściej.. bardzo lubię czytać twoje posty :tak: swoją drogą to ja nie raz się zastanawiałam skąd ty tyle optymizmu w sobie masz :sorry2::zawstydzona/y::-):tak:
a jak sprawy prywatne? mąż znalazł pracę? ty zajmujesz się tym czym chciałaś? całuski dla ciebie :**

Wiecie co....ja chyba oszalałam:szok: Moje dziecko zasnęło 15 minut temu po całym dniu baraszkowania....już trzeci dzień z rzedu padła przy butelce:szok::szok::baffled::baffled: No i o co chodzi:confused::confused::confused: Dlaczego nasze dzieciaki nie śpią troszke przynajmniej w ciągu dnia:confused::confused::confused:

Co się wogóle dzieje:confused: Maluchy chorują,Tsarina daj znać co z Izabelą.......:sorry2:

Marzena....a wcześniej zdarzały siętakie wymioty???

no ona już na noc poszła spać? :szok::szok: i o której wstaje zazwyczaj?
no powiem ci że u nas tak samo było wczoraj z tym wyrzyganym mleczkiem na kolację... całą butle zwymiotował :-( i gnida mała obudził się o 4 na dobre wyspany już :cool2: ale dostał flache i spał z nami w łóżku :sorry2:

to norma że Nataszka o 19 już śpią na noc;-) on tez wymiotował co jest???
Barmanka to te dzieci dziś chyba mają jakiś dzień na nie spanie... Moja też prawie wcale nie spała:no: a o 17 ziewała i tarła oczka... ale o tej godzinie u nas już nie ma spania... ale spryciula tak się obróciła na macie, że ucieła sobie małą drzemkę:tak: ale czujna mamusia zbudziła dziecię... i w efekcie dziecko już po kąpieli i śpi od 15 minut... martwi mnie tylko, że nie chciała dziś za bardzo jeść... a to wieczorne mleczko n- nie wypite do końca - wyrzygała...
oj biedna aby nie przerodziło się to w coś więcej:no:
Witam się Majóweczki i lecę nadrabiać :blink:
witaj:tak:
Tsarina daj znać jak coś będziesz wiedzieć pozdrowienia dla Izy :-(

Witajcie dziewczyny:-)
Ja jestem zrypana jak habeta po łesternie,moj M w trasie a ja musze wszystko sama jakos ogarnac i jeszcze to Krzysiowe picie cycka w nocy co 2,3h mnie meczy jestem coraz bardziej zmeczona:wściekła/y:
No ale nie smuce juz
Najlepsze zyczenia dla blizniaczek i Malgosi:-)

barmanka gratuluje zebola Marcelkowi teraz bedzie marudn bo zaraz pewnie pojawi sie nastepny:tak:

Aga km to odrazu masc sterydowa przepisala alergolog:tak:

tsarina oby u Izy wszystko sie dobrze zakonczylo:tak:

Witam nowa majowa mame okruszku jeszcze sie nie znamy ale czasami cos skrobne tutaj:tak:
Widze,ze sa wiadomosci od slonka napisz cos czasami bedzie milo:tak:
Nie wszystkim pewnie odpisalam,bo tak czytalam po lebkach

moja Monia znowu przechodzi bolesci w szpitalu bo na piecie zaczela jej sie robic odlezyna no brak slow:wściekła/y:

reklama
Do góry