reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy majowe 2009

jestem, jestem...

mamomatysia - już mam w jednej ręce kciuki zaciśniete, a jutro z rana obie zacisnę:tak::tak::tak:

kasiu - kolęda do pozazdroszczenia - przynajmniej "Czarnuch" wywiadu nie zrobi:sorry2:ł... U nas będzie w sobotę...:dry:
M juz zapowiedział, że albo wyjeżdża na deskę, albo idzie do pracy...

barmanko - przesuwanie na pupce też jest u nas na topie... albo wsteczny ślizg :-D:-D:-D
Dziekuję kochana.
Szkoda,ze niem am adresów bo bym kartki powysyłała chociaż:sorry2:.
Musze uciekać bo M nade mną buczy:growl:.
Spokojnego tygodnia.Mam nadzieję,że będziecie tesknić:rolleyes2:
Papatki

reklama
PEWNIE, ŻE BEDZIEMY TĘSKNIĆ!!! Mamomatysia - życzę Wam udanego pobytu - co by słuzby medyczne nie musiały się z Wami zapoznawac:sorry2:, pięknej opalenizny, a przede wszystkim podładowania wszelkich akumulatorków... i amnezji co do przykrych przeżyć z tamtego roku :tak::-):-):-)

Dziekuję kochana.
Szkoda,ze niem am adresów bo bym kartki powysyłała chociaż:sorry2:.
Musze uciekać bo M nade mną buczy:growl:.
Spokojnego tygodnia.Mam nadzieję,że będziecie tesknić:rolleyes2:
Papatki
Miłej zabawy....uważajcie na siebie....porób fotki zebyśmy miały co oglądać:tak:;-):-)
Buuzziioolleeeee:-):-)

Widzę,że pustki na forum. WpadIam na chwiIkę z życzeniami dIa Mmatysii.Kochana ,spokojnego Iotu, super odpoczynku i pięknej opaIenizny Ci życzę.Buziaczki:tak:

Z Katowic wylot o 7.05 wylot na lotnisku zbiórka o 5 a wyjazd z domu 3.30:baffled: odeśpię w samolocie-kolega kac pomoże;-)
a kiedy przylot, o której godzinie? i kiedy zawitasz na forum? :-):-)

no to szczęśliwego lotu, dużo wypoczynku, cudownych wrażeń...czekamy na fotki :tak:

albo wsteczny ślizg :-D:-D:-D
haaaa dobre :-D:-D:-D

ale się dziś wkurzyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
latał koleś który szuka "frajerów" co nie płacą za tv :sorry2:
my tv owszem mamy (nie jest to nasz, tylko landlorda - był już na wyposażeniu mieszkania), ale z niego nie korzystamy - nie mamy opłaconej kablówki, polskiej tv też nie mamy, na grach żadne z nas nie gra, tv pod kompa nie mam podłączonego.. no i mimo tego że tv stoi bezużyteczne to musimy zapłacić za sam odbiornik :wściekła/y::wściekła/y: a mówiłam kurka mężowi by pozbył się tego grata z domu, by powiedział landlordowi by sobie go wziął z powrotem bo nam nie jest on potrzebny...ale nie cholera, mąż stwierdził że niech stoi jak jest..ciekawe po jaką q..!! no i teraz ciekawe co mój Najmądrzejszy Na Świecie Mąż zrobi :cool::cool:

nikogo nie ma? Ejjjj no co Wy?:dry:
a ja tu się w końcu wyswobodziłam z objęć Damiana który nie chciał zasnąć...a was nie ma?
a buu...
to idę pograć...pffff

reklama
Do góry