reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

jestem, jestem...

mamomatysia - już mam w jednej ręce kciuki zaciśniete, a jutro z rana obie zacisnę:tak::tak::tak:

kasiu - kolęda do pozazdroszczenia - przynajmniej "Czarnuch" wywiadu nie zrobi:sorry2:ł... U nas będzie w sobotę...:dry:
M juz zapowiedział, że albo wyjeżdża na deskę, albo idzie do pracy...

barmanko - przesuwanie na pupce też jest u nas na topie... albo wsteczny ślizg :-D:-D:-D
Dziekuję kochana.
Szkoda,ze niem am adresów bo bym kartki powysyłała chociaż:sorry2:.
Musze uciekać bo M nade mną buczy:growl:.
Spokojnego tygodnia.Mam nadzieję,że będziecie tesknić:rolleyes2:
Papatki

reklama
PEWNIE, ŻE BEDZIEMY TĘSKNIĆ!!! Mamomatysia - życzę Wam udanego pobytu - co by słuzby medyczne nie musiały się z Wami zapoznawac:sorry2:, pięknej opalenizny, a przede wszystkim podładowania wszelkich akumulatorków... i amnezji co do przykrych przeżyć z tamtego roku :tak::-):-):-)

Dziekuję kochana.
Szkoda,ze niem am adresów bo bym kartki powysyłała chociaż:sorry2:.
Musze uciekać bo M nade mną buczy:growl:.
Spokojnego tygodnia.Mam nadzieję,że będziecie tesknić:rolleyes2:
Papatki
Miłej zabawy....uważajcie na siebie....porób fotki zebyśmy miały co oglądać:tak:;-):-)
Buuzziioolleeeee:-):-)

Widzę,że pustki na forum. WpadIam na chwiIkę z życzeniami dIa Mmatysii.Kochana ,spokojnego Iotu, super odpoczynku i pięknej opaIenizny Ci życzę.Buziaczki:tak:

Z Katowic wylot o 7.05 wylot na lotnisku zbiórka o 5 a wyjazd z domu 3.30:baffled: odeśpię w samolocie-kolega kac pomoże;-)
a kiedy przylot, o której godzinie? i kiedy zawitasz na forum? :-):-)

no to szczęśliwego lotu, dużo wypoczynku, cudownych wrażeń...czekamy na fotki :tak:

albo wsteczny ślizg :-D:-D:-D
haaaa dobre :-D:-D:-D

ale się dziś wkurzyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
latał koleś który szuka "frajerów" co nie płacą za tv :sorry2:
my tv owszem mamy (nie jest to nasz, tylko landlorda - był już na wyposażeniu mieszkania), ale z niego nie korzystamy - nie mamy opłaconej kablówki, polskiej tv też nie mamy, na grach żadne z nas nie gra, tv pod kompa nie mam podłączonego.. no i mimo tego że tv stoi bezużyteczne to musimy zapłacić za sam odbiornik :wściekła/y::wściekła/y: a mówiłam kurka mężowi by pozbył się tego grata z domu, by powiedział landlordowi by sobie go wziął z powrotem bo nam nie jest on potrzebny...ale nie cholera, mąż stwierdził że niech stoi jak jest..ciekawe po jaką q..!! no i teraz ciekawe co mój Najmądrzejszy Na Świecie Mąż zrobi :cool::cool:

nikogo nie ma? Ejjjj no co Wy?:dry:
a ja tu się w końcu wyswobodziłam z objęć Damiana który nie chciał zasnąć...a was nie ma?
a buu...
to idę pograć...pffff

reklama
Do góry