reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
dziękujemy wszystkim za zyczenia powrotu do zdrówka :-):-):-) Kochane jesteście :tak::-)

Paula - i jak tam w świecie w pełni zwodociągowanym ??? Pewnie radość na chatce, co :-D??
A tak na serio... w dzisiejszej czasach to chyba zginęlabym bez wody i prądu :baffled:

Tsarino - po pierwsze - dużo zdroweczka dla Izy, a po drugie - GRATULUJEMY kolejnego kła:tak::-):-):-)
U nas stanęło na 2-óch (od 2 miesięcy)... i kolejnych nie widu i nie słychu...

Mamamatysia -zabierz mnie z sobą!!! ładnie proszeeeeeee:tak:

Marzenko - nareszcie wrócilas. I jak filmiki?? Co proponujesz??

U nas ciag dalszy jęczenia, płaczu, kaszlu.. i ... nieustannego oglądania się za Jagą (próbuje raczkować, a jak się przewróci to turlając się moglaby bić rekordy... Zaczynam Was rozumieć drogie Mamuśki :sorry2::sorry2::sorry2: - i powoli łącze się w bólu i radości;-):-D)

jestem jestem Monia a co te twoje szkraby znowu tak szaleją?
Aga zdolna ta Jagodzina jak nie może raczkować to się turla radzi sobie kobieta :tak::-D a ten kaszelek coś jej przechodzi choć troszkę?

Dobry wieczór kochane ;-)
tsarina woow gratuluję kolejnego zębola Iza wymiata :tak: i dużo zdrówka dla Izuni przyda się
Barmanko mam nadzieję że twoje dolegliwości już mineły na dobre a z tymi testami Marcelka faktycznie jakieś cuda wyszły :sorry2:
Mamamatysia szczęśliwej podróży i wracajcie cali i zdrowi a i na te suweniry też się podpisuję :-D
Dziękuje Kasiu:-).Suweniry...hmmmmm,jak bedziecie grzeczne to pomyślę:-D:-D:-D
Mamamatysia -zabierz mnie z sobą!!! ładnie proszeeeeeee:tak:
Już pisałam wszystkie bym was zabrała(no może prawie wszystkie:-p:-p:-p).

Dziewczynki trzymajcie kciuki za nasz jutrzejszy lot.Nie ukrywam umieram ze strachu:baffled:.M się nabija,ze ja od 3 rano będę na bani bo zazwyczaj bez małego rauszu do maszyn łatających nie wsiadam:sorry2:.

Dziękuje Kasiu:-).Suweniry...hmmmmm,jak bedziecie grzeczne to pomyślę:-D:-D:-D

Już pisałam wszystkie bym was zabrała(no może prawie wszystkie:-p:-p:-p).

Dziewczynki trzymajcie kciuki za nasz jutrzejszy lot.Nie ukrywam umieram ze strachu:baffled:.M się nabija,ze ja od 3 rano będę na bani bo zazwyczaj bez małego rauszu do maszyn łatających nie wsiadam:sorry2:.
będę grzeczna obiecuję :-D
prawie wszystkie to znaczy te chudsze chyba bo ja to nadbagaż dużo bym przekroczyła :-D:-D
trzymam kciuki oby lotu nie odwołali:szok: a małe co nie co dlaczego nie
jeszcze raz szerokiego nieba :-D

Helloooo:-)
Dziec wykąpany,najedzony i śpi:szok: Marzenko co Ty na to???:-D Pobiłam swój rekord w przetrzymaniu małej i padła przy butelce:tak:

Paula....świetnie że masz już wode...pewnie kąpałaś sie pól dnia..co:confused:;-)
Nie mam pojęcia co się Naduśce stało....:baffled:sama jestem zaskoczona,zawsze ładnie jadła a teraz:no: może na kolejne zęby,nie mam pojęcia:-( Wogóle ostatnio jest bardzo absorbująca....ja nawet obiadów nie mam kiedy zrobić,robimy coś jak P wraca z pracy.

Aga_km.....z tym raczkwaniem to jest sajgon....ja młodej z oczu spuścic nie moge...wsaje przy kanapie i gdzie tylko może....a potem bach i boje się że się walnie gdzieś o podłoge,no i cały dzień latam za nią jak psychol:baffled:

Marzena....no nareszcie jesteś...jak tam Nataszka??? I jak się mieszka na nowym mieszkanku?

Mmatysiu...udanej podróży życze i wspaniałych wakacji:-)

Monia...nie gaś jeszcze światełka;-)

Co tak pusto..gdzie wszystkie jesteście:confused:

reklama
Do góry