kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
ja też nie no co tyja się nigdzie nie wybieram! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też nie no co tyja się nigdzie nie wybieram! :-)
pewnie, że powinno!! A jeśli będzie bardzo płakał to podaj mu wodę w butelce. Ja jestem na etapie soczku w nocy ale to tylko dlatego, że odzwyczajałam od cycka, gdybym odzwyczajała od butelki to podałabym wodęwrrrrrrr zjadł na kolacje 210 bebiko z 3 miarkami kleiku powinno mu wystarczyć do rano
a ja akurat na dziś mam zapas mogę się podzielićhi hi hi
hi hi hi, teraz ja siedze i się chichram do komputera.
a wogóle to muszę iść albo do sklepu, albo na ipressskę, bo piwo mi się skończyło.
witaj MamstudDobry wieczór Majóweczki! :-)
Stawiam się na spotkaniu klubu AA :-)
no ja też i po ostatniej fajce miotła została na balkonie i nie wiem czy ją teraz znajdęmalinka ja na balkon wyszłam przed chwilką z miotłą!!:-)
Witaj Jolu!!! Z winkiem?! No nie poznaję koleżanki! :-)Dobry wieczor kobitki....witam sie z kieliszeczkiem bialego winka....:-):-):-)
Klikacie i klikacie a ja nadazyc nie moge....
Witaj Jolu!!! Z winkiem?! No nie poznaję koleżanki! :-)
Super, że jesteś! Jak dziś siostry A&A?
kochany, jej aż się rozczuliłamspoko, przyniosę ci. ;-);-)
wogole to wlaśnie powiedziałam że Maja nadal śpi i nie wiem co z tym zrobić i co to znaczy?! a Mikołaj na to " obudźmy ją! już się za nią stęskniłem."
idz, ja jestem za tym żebyś poszłano właśnie kurczę już nie wiem co robić.
ja tam bez mojego daje radewidzisz problem w tym że ja nie lubię i nie umiem się dobrze bawić bez niego.
no ale wracajdobra idę po piwo, lepiej bądźcie tu jak wrócę!!!
nie kochana trwa nawet do 12 miesiąca