reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
wrrrrrrr zjadł na kolacje 210 bebiko z 3 miarkami kleiku powinno mu wystarczyć do rano
pewnie, że powinno!! A jeśli będzie bardzo płakał to podaj mu wodę w butelce. Ja jestem na etapie soczku w nocy ale to tylko dlatego, że odzwyczajałam od cycka, gdybym odzwyczajała od butelki to podałabym wodę

:-D:-D:-D:-D hi hi hi
:-D:-D:-D hi hi hi, teraz ja siedze i się chichram do komputera.

a wogóle to muszę iść albo do sklepu, albo na ipressskę, bo piwo mi się skończyło. :dry::dry::dry::dry:
a ja akurat na dziś mam zapas :tak::tak::tak: mogę się podzielić
Dobry wieczór Majóweczki! :-)

Stawiam się na spotkaniu klubu AA :-)
witaj Mamstud
malinka ja na balkon wyszłam przed chwilką z miotłą!!:-)
no ja też i po ostatniej fajce miotła została na balkonie i nie wiem czy ją teraz znajdę

zaraz nadrobię resztę, melduje ze pokonuje już kolejną szklankę i ledwo daje rade a to dopiero przed 22 :szok:

Witaj Jolu!!! Z winkiem?! No nie poznaję koleżanki! :-)

Super, że jesteś! Jak dziś siostry A&A?

No ja tez nie poznaje siebie...ale zakupilam biale Pinot Grigio.....no i jakos mi zasmakowalo...a ze sama siedze bo P w pracy to postanowilam ze sobie dzis zaszaleje....:-):-):-)

A co do moich diablat.....hmmmm ten posta Barmanki odzwierciedla wspaniale moje dziewczyny....z tym ze one w miare dobrze jedza...
Nadal jednak tragicznie spia....Alicja juz od kilku dni codziennie budzi sie o 3.30 i nie spi do 5.30...potem zasypia a przed 6 rano budzi sie Amelia....:baffled::baffled::baffled::baffled:
A no i Ameli wyszedlo 6 zabek....:blink:

Mamstud...tak bardzo sie ciesze ze u was lepiej i ze Gabunia nareszcie daje Ci pozyc i ladnie zaczela jesc...:tak::tak::tak:

spoko, przyniosę ci. :tak::tak::tak: ;-);-)

wogole to wlaśnie powiedziałam że Maja nadal śpi i nie wiem co z tym zrobić i co to znaczy?! a Mikołaj na to " obudźmy ją! już się za nią stęskniłem." :errr::errr: :errr::errr:
kochany, jej aż się rozczuliłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
no właśnie kurczę już nie wiem co robić. :baffled::baffled::baffled:
idz, ja jestem za tym żebyś poszła :blink::blink::blink:
widzisz problem w tym że ja nie lubię i nie umiem się dobrze bawić bez niego.:baffled::baffled::dry::dry:
ja tam bez mojego daje rade :tak::tak::tak::-D:-D:-D:tak::tak::tak:
dobra idę po piwo, lepiej bądźcie tu jak wrócę!!!
no ale wracaj :tak::tak::tak:

Jola witaj :blink::blink::blink:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry