reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

a dziś w nocy, jak kładliśmy się z mężem spać Iza spała w łóżeczku, a rano jak się obudziliśmy, to spała z nami i żadne z nas nie pamieta kto ją do łóżka przyniósł... a Iza nie chce powiedzieć:cool::cool2::cool::cool2:
haha padłam ze śmiechu :-D:-D

tsarina, świetna sprawa, szacun dla ciebie, piękny ten blog :tak:

m&m, faceci...nigdy a nimi nie trafisz... a podobno to my nie - kobiety - nie wiemy czego chcemy od życia :-p:-p
jak następną razą Maja będzie płakać a mąż powie że nie słyszy to szturchnij go lekko z pytaniem "słyszysz??" :-D

jutro miałam w planach iść na miasto kupić jakiś dywan taki 120*160 albo 120*180 bo na podłodze mam panele, a mam po dziurki w nosie rozkładanie i chowanie koców.. miałam w planach..bo okazało się że mąż w nagrodę że dostał 3tyg wolnego jutro ma iść do pracy :wściekła/y: a niedzielne zmiany są do bani - bo zaczynają się o 14 :wściekła/y: nawet kurka obiadu nie zdążę zrobić....

malinka ty pijoczku ty :-D:-D

M mnie wygania pod prysznic coś chce ode mnie czy co , ale mi się wcale nie chce iść :-p
przypal frana i powiedz że idziesz spać na bruda bo ci się nie chce i że jutro się wykąpiesz :tak::-D

mój mi uzupełnia płyny, myślę że cytując barmankę liczy na dunga dunga :-p:-p:-p
:-D:-D:-D
mój tak próbował w Sylwestra :-p:-p ale ja mu zawsze powtarzam że ja jak za dużo wypije to od razu spać ide - jak aniołeczek taki :-):-) a on i tak próbuje mimo tego, uparciuch jeden :-p

mamstud, wow 200ml kaszki no nieźle :tak::tak:

dobra laseczki, ja uciekam poprasować, bo jutro niedziela i nie chce bym i stera prania walała się po kątach :-( a tak mi się nie chce :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
kasiu ja ich nie przetrwałam, wyniosłam się na dół, a M walczy z Gabą. Pierwsze trzy nocki prawie w ogóle nie spał, teraz już jest lepiej, a oni sobie świetnie radzą! :-) Trzeba przeczekać płacz, być przy dziecku, głaskać, mówić do niego ale nie dawać jeść i już
ty szczęściaro ja nie mam się do kąt wynieść a M udaje że nie słyszy płaczu :-(

o właśnie! Tsarina super sprawa, fajnie, że masz jakieś swoje "coś" :-)

Barmanko zdradzasz nas z prasowaniem!?

m&m's a ja potrafię i lubię czasem wyjść bez mojego M...

reklama
Do góry