kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
mi też :-(a wogóle to muszę iść albo do sklepu, albo na ipressskę, bo piwo mi się skończyło.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi też :-(a wogóle to muszę iść albo do sklepu, albo na ipressskę, bo piwo mi się skończyło.![]()
Dobry wieczór Majóweczki! :-)
Stawiam się na spotkaniu klubu AA :-)
lepiej późno miż wcale , bo ja już wszystko wypiłamDobry wieczór Majóweczki! :-)
Stawiam się na spotkaniu klubu AA :-)
No nareszcie, chciałam napisać "co tak późno", ale spojżałam na zegarek - i okazało się że to ja dziś wcześniej zaczęlam.![]()
a Ty dziś w końcu nie wychodzisz?No nareszcie, chciałam napisać "co tak późno", ale spojżałam na zegarek - i okazało się że to ja dziś wcześniej zaczęlam.![]()
mi też :-(
a Ty dziś w końcu nie wychodzisz?
kochany chłopczykspoko, przyniosę ci.;-);-)
wogole to wlaśnie powiedziałam że Maja nadal śpi i nie wiem co z tym zrobić i co to znaczy?! a Mikołaj na to " obudźmy ją! już się za nią stęskniłem."![]()
![]()