kasia1208
Mama Wiktorci i Filipka
wiem, wiem ale co ja zrobięwłaśnie idę na dymka ( Monia, Mamstud, Roxy-idziecie ???) jak długo nie będę wracać to znaczy że zaginęłam w walce z żywiołem
![]()
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem, wiem ale co ja zrobięwłaśnie idę na dymka ( Monia, Mamstud, Roxy-idziecie ???) jak długo nie będę wracać to znaczy że zaginęłam w walce z żywiołem
![]()
jak tam Majunia aniołek mamusi :-) i jej grzeczniutki braciszek
więc tak - pesel robiłam przez ambasadę, wyrabiałam również polski paszport mimo iż nie miałam tego w planachchcialabym sie Ciebie zapytac o kilka sparaw, jak Ci poszlo zalatwianie PESEL dla MARCELITKA i wpisanie AKTU URODZENIA? czy to jest duzo zalatwiania? i czy oboje rodzice musza przy tym byc bo moj E raczej z nami nie pojedzie do POLSKI ..:-(
ha ha u mnie nie bo młoda juz sprząta sama po sobie, to tak się bawi że bałaganu potrafi nie robić, ale to od niedawna jak sama po sobie sprzątahi hi hi
aniołeczek śpi - zbiera siły na noc.
a Mikołaj trochę mu się nudzi.
O spytam cię, czy u ciebie też tak jest że dzieci rozwlekają swoje zabawki i rzeczy po CALYM domu!!!! Ja nie mogę tego opanować, już nie wiem co z tym robić. Mikołaja zabawki bez przerwy znajduję w najdziwniejszych miejscach (ostatnio nawet samochodzik w lodówce) a do =tego kredki, kartki, ksiazki, po prostu wszytsko jest wszędzie!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ha ha u mnie nie bo młoda juz sprząta sama po sobie, to tak się bawi że bałaganu potrafi nie robić, ale to od niedawna jak sama po sobie sprząta![]()
dziewczynki a co z resztą wychodzić z ukrycia