reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

to tak jak u mnie, dokładnie... ale mój jest w załobie, wczoraj dowiedział się o zaręczynach Dody i Nergala... nawet nie miałam serca mu dokuczać...
zaręczyli się:szok:??? poważnie? do tyłu jestem z informacji:no:... nic nie wiem co się dzieje w świecie:-D! muszę chyba pudelka włączyć:-D!

reklama
Sylwester, po północy, pokój tonący w jej ukochanych żółtych tulipanach i Adaś klęczący przed nią... popłakałam się z romantyzmu

nie - nie sadzilam, że mój 3000 post będzie poświecony Dodzie ;-):-D:-D:-D
ale... Wszystkiego dobrego dla tej parki zyczę - bedzie Im to potrzebne ;-):tak::-)

a tak na serio - to dedykuję te 3000:
- mojej Niuni (bez której nie trafiłabym na forum),
- Wam moje Kochane Przyjaciółeczki,
- 1 rocznicy na BB, bo zaczelam pisac z Wami ok. połowy stycznia 2009r. (szukałam dzis przez godzine swojego powitalnego postu na BB...ale wcielo/wycieło go gdzies:baffled: ale znalazłam się na stronie 536;-) )
- no i mojemu M, który ma dzis urodziny (Jezusowe 33):-D

reklama
Do góry