reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Helllołłł Mamuśki :-),

Joleńko - hmmm - dobrze, że obie na raz nie płaczą. Trzymam kciuki aby zfolgowały juz troszkę z tym wieczorno - nocnym płaczem.
Cieszę się bardzo z przyrostu wagowego.
Ale martwia mnie te uciekające oczka...

Nam nic na temat oczek nikt nic nie mówił...ale chyba i tak pojde na wizytę okulistyczną - tak dla kontroli

Madziu - kontrole ZUS-owskie to prawdziwe skur....stwo... Gratuluję Wam pozytywnego załatwienia renty - w końcu należało się to twojej mamie bez żadnego "ale"

Tsarina... hahaha - jestem ciekawa jak doszło do tego zaproszenia Tesciów do Krakowa, hahaha??
Ale 2 tygodniowy pobyt u nich też jakoś nie brzmi super-extra. Zyczę Wam aby aby wszystko odbyło się w miłej i spokojnej atmosferze.

a teraz składam życzonka dla Diany - Wszystkiego najlepszego Maleńka z okazji ukończenia 8 miesięcy!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

1zba0s7.jpg

Kornasiu - dla Ciebie również wszystkiego naj!!! buziole :************ od Agi i Jagodzi

reklama
No nie wierzę własnym oczom :szok: Przychodzę tu do Was z nadzieją że zaległości bajońskie a tu taka bryndza. Co Wy wczoraj wieczorem robiłyście :confused:
Ja jestem już u rodziców (przyjechaliśmy wczoraj wieczorem). Spakowałam męźowi Lilię i pojechał do teściów. Zobaczymy jak długo mała tam bez cysia wytrzyma. Dostał tylko kaszkę do wymieszania z deserkiem .... i picie w niekapku (z którego i tak Lili nie pije ... ale to już wiecie :sorry2:)

Aga, mam jeszcze około miesiąca, ale to taki egzamin do którego w obecnych warunkach (dziecko aktywne cały dzień) powinnam zacząć się uczyć chyba w lipcu :baffled:

No dobra, zmykam stąd, bo w końcu M wróci a ja będę w czarnej d.pie :cool:

Tsarina... hahaha - jestem ciekawa jak doszło do tego zaproszenia Tesciów do Krakowa, hahaha??
Ale 2 tygodniowy pobyt u nich też jakoś nie brzmi super-extra. Zyczę Wam aby aby wszystko odbyło się w miłej i spokojnej atmosferze.

no wiesz mówiłam, ze fajnie, że miło, że ok, to może się zasugerowali... my nie do nich jedziemy na szczęście, przecież bym osiwiała...

tam jest mieszkanie mojego męża i teściowej i stoi puste, babcia (kochana kobieta) pewnie je dla nas ogarnie i tam się zabunkrujemy.. oj będzie miło, ja nawet lubie tam jeździć

AGA KM dziekujemy za zyczonka i odpowiedz w sprawie BARMANKI :****(mam nadzieje ze odezwie sie niedlugo) :-)
JOLU nie wiem co Ci doradzic w sprawie dziewczynek A&A , ale trzymam kciuki zeby zrozumialy ze fajnie sobie przespac cala nocke...
Czy HV uprzedzial Cie o wizycie? ostatnio do mojej kolezanki tez przyszla ale bez umowionej wizyty i troszke sie zdenerwowala bo ona byla w pracy a jej M tylko byl, a chciala z nia tez pogadac... tez powiedziala ze jej oczko ucieka, ale nie dala jej rzadnego skierowania?! my wczoraj tez bylysmy na malych zakupkach. Achh uwielbiam przeceny :-)
AGA widze ze zapracowany dzien dzis macie... ciekawe jak Zofik zareaguje na ksiedza... :-)

to ja jeszcze odpowiem malince w temacie telefonu:-):
Malinko - ja mam abonament w Plusie. 1,5 miesiąca temu przedłużalam umowę i ... wybrałam tel. Samsung Ultra Style GT - S7350i (duży ekran, rozsuwana klawiatura, aparat 5 Mpix (taki sobie, ale mi on nie przeszkadza - bo ja i tak rzadko fotki robie telefonem), dyktafon, radio, i takie tam...). Brakuje mi w nim trybu głośnomówiącego. No i wadą tego telefonu jest to, ze co 2-3 dni muszę go ładować (ale ja naprawdę sporo rozmawiam). Ale jak dla mnie jest on wystarczajacy. Telefon kosztował 1zł.
Z droższych podobała mi się Nokia E52.

No nie wierzę własnym oczom :szok: Przychodzę tu do Was z nadzieją że zaległości bajońskie a tu taka bryndza. Co Wy wczoraj wieczorem robiłyście :confused:
koniecznie chcesz wiedzieć :-p
ale widze że ty bez nas ani chwilki nie możesz wytrzymać :-)
Jolu fajnie że się odezwałaś widać że u ciebie kryzysu ciąg dalszy :-(a to że teraz jedna przed drugą będzie uciekać to chyba niestety na porządku dziennym będzie przez jakiś czas :sorry2:no i też cię podziwiam za to że tak często do późna siedzisz i prasujesz przed północą ja bym padała o 20 jak dziewczyny radzą :tak:
I koniecznie skonsultujcie dziewczyny te oczka ja ze względu na swoją dużą wadę kontroluje dzieci na bieżąco , na szczęście wzrok puki co mają po tatusiu;-)a mi tak właśnie uciekało oczko od malutkiego :-(

jak super...fajnie będzie Was zobaczyć w komplecie :tak:
my mamy bardzo mało wolnego razem bo albo ja jestem w pracy albo M,ale patrzę teraz na grafik i ....masakra....:baffled: mamy wolne razem dopiero 27 stycznia.( sroda)..ale jakby pasował Wam ten termin to chetnie pojedziemy :tak:

No i....jestem dumna , dziękuję :sorry2:

woooow tyle postepów na raz..mamuśka Ty tez pewnie pękasz z dumy :-)
tym bardziej ze Zofijka wyprzedziła Damiana w ząbkach...tych to się cholercia doczekać jakoś nie możemy. Nawet żartujemy sobie ,że prędzej będzie chodził niz miał zeby :-D:-D

dziękuję bardzo :tak:

My tez dziekujemy, a zabek ..nawet nie wiedziałam ze wychodzi poprostu przypadek....patrze i jest....:-D
A basen ...pasuje 27.01 fajnie byłoby popluskac sie...no ale nic na siłe...jak nie dacie rady to trudno....nic nam nie ucieknie:tak:

AGA widze ze zapracowany dzien dzis macie... ciekawe jak Zofik zareaguje na ksiedza... :-)

Do nas zawsze na koncu przychodzi ok 21.00 wiec Zofik bedzie spała.
Bardziej boje sie o męża:-D on z tych co to maja uczulenie na krzyz i wode swiecona.
Jak raz mu ksiadz podał reke na przywitanie to potem spojrzał na dłon i mówi zdziwiony "i nie poparzyło mnie?"

Taaaaa....i w koncu nie pojechałam na rtg....bedzie ochrzan od kadrowej bo juz pracuje prawie m-c bez aktaulnych badan

Bardziej boje sie o męża:-D on z tych co to maja uczulenie na krzyz i wode swiecona.
Jak raz mu ksiadz podał reke na przywitanie to potem spojrzał na dłon i mówi zdziwiony "i nie poparzyło mnie?"

hahahha - to tak jak MÓJ!!! Ateista i juz... Nasz slub, chrzciny...to tylko ze względu na mnie :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama

to tak jak u mnie, dokładnie... ale mój jest w załobie, wczoraj dowiedział się o zaręczynach Dody i Nergala... nawet nie miałam serca mu dokuczać...

Do góry