reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No dobra,
jeszcze raz, swoją drogą to zauważyłyście że ZAWSZE jak wcina posta to takiego super długiego!!!!

Aga, co do mieszkania i zabierania rzeczy z dolnych półek. U mnie konieczna była totalna reorganizacja. W przypadku Mikołaja (bo teraz nie mamy prawie nic na niskościach). Wszytsko szło w ruch, co mu tylko w oko wpadło, szuflady i drzwiczki - to była dla niego tylko dodatkowa zabawa a nie pzeszkoda. Wszędzie muisały być blokady, wszytsko na połkach musiało zniknąc. Jego ulubione miejsce to byly: stojak z płytami!!! (w efekcie musieliśmy zamontowac wiszące póleczki na cd, a stojak na strych) i szafki w kuchni - mieliśmy prawie wszytskie na dole - żadnych wiszących - więc możecie się domyślić mojego zadowolnia. :dry: Najbardziej lubił wyciągać przyprawy. :dry:
także z mojego doświadczenia : dziecko = przearanżowanie mieszkania.

Aga_k_m. ja też bym nie podala antybiotyku! bosz no co za maskara tak od razu z tym wyskakiwać!!!! Zdrówka życzę.

U nas ciąg dalszy zajonu, a jeszcze poweim wam że dziś zaczął sie u nas remont łazienki. :dry::cool::cool::dry:

a co do kupowania, to kupilam juz dla moich rodziców z okazji zbliżających się dni babci i dziadka, preznet od Mikolaja i Mai (bo marzy im się podróż do okola świata na emeryturze):

51D3XU8LvhL._SS500_.jpg

a sobie bym chciala kupić::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Załączniki

• 080605018.jpg
    080605018.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 35
  • 293705990_o.jpg
    293705990_o.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 36
  • list_g690grey.jpg
    list_g690grey.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 42
Aga oj bidulka ta Jagodzina ale dziewczyny dobrze radzą, ja jak mam iść do lekarza to od razu antybiotyk dostaje na Dzień dobry dlatego do lekarza idę jak już mam na prawdę przymus
Paula jak USG
Patusia mój uwielbia się kąpać a że wychodzi z wanienki to już norma :tak:
Confi my tu za tobą wszystkie tęsknimy ,a twój grafik to dobry pomysł będziemy wiedziały kiedy o ciebie pytać :-)
M&m,s. chwal się zakupkami

reklama
Do góry