madzia431
Majowa mamusia'09
Dziewczynki tak mocno mnie kłuje w okolicach pępka, nie wiem co to może byc.To takie kłucia jakby od środka ktoś mnie dzgał. Czy któraś z was miala coś podobnego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, poczytaj ciaza tydzien po tygodniu. Zagladam tam czesto. Na poczatku 17 tygodnia tez czulam ogromne bole plecow, okazalo sie, ze to normalne bo wlasnie w 17 tygodniu nasze hormony sie zmieniaja i to wlasnie moze byc przyczyna bolow plecow. Bylam w szoku, ale i ucieszylam sie, ze to nie moja histeria i uzalanie sieJezuuuu:-( jak mnie kręgosłup boli... nie mogę znaleźć wygodnej pozycji do leżenia:-( I nie wiem czemu... czasem mnie tak łapie, ale teraz to ledwo oddycham i mam świeczki w oczach... Boliii....:--
-(
Mam nadzieję, ze to nic złego i Niuniuś zdrowy...:-(Wczoraj chyba czułam ruchy i dziś rano, a teraz jakoś spokojnie jest... a może to były jelita i teraz jest cisza, bo się opróżniłam
Też macie takie bóle???:--
-(
Dziewczynki tak mocno mnie kłuje w okolicach pępka, nie wiem co to może byc.To takie kłucia jakby od środka ktoś mnie dzgał. Czy któraś z was miala coś podobnego.
Kochana jestem w siedemnastym tygodniu, tak sobie myślę że może to dzidzia minie ciągnie za pępek bo chwilowo przeszło. Dziękuje kochana.Madziu..a w którym jesteś tygodniu??;-)