reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam drogie panie ja dzisiaj tylko z herbatką ale chyba mnie przyjmiecie
Ale miałam zabiegany dzień dzisiaj , zostawiłam M z dziećmi a sama z siostrą maratonik po sklepach zaliczyłam i cóż z portfela troszke ubyło ale i mamusi się coś od życia należy , ale powiem wam że jak mnie nie było tak pół dnia to się troszke za Filipkiem zatęskniłam
Filipek już na szczęście nie ma katarku szybko mineło mam nadzieję że u ciebie Marzenko z malutką też już lepiej
Jolu to do ciebie zawsze się wpraszamy na obiadek a ty co zastrajkowałaś , dużo zdrówka życzę może szybko minie

Jolu,zdroweczka zycze:tak:

Tikanis,ale masz szwagierki,przeciez to nie taki wielki problem sie dogadac i kupic po drobnostce,przeciez swieta,ach...:no:

Kasia,zazdroszcze zakupek,ja narazie nie mam jak sie wybrac:-( Ale za tydzien we wtorek jade do Krakowa poszalec w galeriach z bratowa,juz nie moge sie doczekac:tak: Ja tez bezalkoholowo dzisiaj:sorry:

Jestem!!!
Mam piwo!!!
Piwko pije.Chipsy przyniesie Marzena.:-D

Chipsów nie mam:no: Muszę w końcu się odchudzać...:szok:
Hejka,ja tez jestem tylko dzisiaj bez procentow:-:)-:)-( A mam taka ochote na cokolwiek i faajke,tak bym zajarala a uparlam sie i od 1,5 tygodnia nie pale:crazy:
Jezu jak tak o tym piszecie to palić mi się chce jak cholera...!!!

Kasiu z katarkiem tak średnio...

Głupia sprawa, ale normalnie tak mnie dręczy, pół dnia chodzę i szukam (oczywiście po kilka razy w tych samych miejscach). Gdzieś wtryniłam dwie plastikowe łyżeczki Lilianki (z zestawu 4-rech) i nie mogę ich znaleźć :wściekła/y: Nie są mi jakoś wyjątkowo potrzebne, ale ja nienawidzę takich sytuacji i wkurzam się kiedy nie mogę znaleźć czegoś i mam dziurę w głowie :wściekła/y:

Wiem wiem, pitolę o głupotach :sorry:

PitoIisz i to jeszcze jak.W Radomiu nie zostawiIaś?

reklama
Do góry