reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

roxy maciek chodzi spac o 19:30 , ja tez ogolnie chodze spac wczesniej zawsze podziwiam dziewczynki chodzace spac po 23 no juz nie wspomne o tych co po 2 w nocy :) moniqsan pozdrawiam ;-);-) a ja mialam dzisiaj cholerna ochote na grzanca i tak jak myslallm powoli mnie bierze :zawstydzona/y: ale coz przez tydzien zero procent, nawet jak goscie byli

reklama
zawsze podziwiam dziewczynki chodzace spac po 23 no juz nie wspomne o tych co po 2 w nocy :) moniqsan pozdrawiam ;-);-)

yhy :-D:-D:-D
Dzięki

A ja właśnie piekę (nie, nie ciasto) obiad :-D:-D:-D (to przez to późne wstanie). Zjedliśmy śniadanie po 14, ja wybrałam się do sklepu około 16, wróciłam o 18 i od pół godziny w piekarniczku ziemniaki dauphinoise i pieczone udka dochodzą :rofl2: Nieźle co? A obiad będzie jedzony pewnie po uspaniu dziecka, czyli około 21 :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

roxy maciek chodzi spac o 19:30 , ja tez ogolnie chodze spac wczesniej zawsze podziwiam dziewczynki chodzace spac po 23 no juz nie wspomne o tych co po 2 w nocy :) moniqsan pozdrawiam ;-);-) a ja mialam dzisiaj cholerna ochote na grzanca i tak jak myslallm powoli mnie bierze :zawstydzona/y: ale coz przez tydzien zero procent, nawet jak goscie byli
Oj kochana to ja zawsze chodzilam spac bardzo pozno,2,3 w nocy a wstawalam kolo 12:zawstydzona/y::zawstydzona/y: No a teraz jakbym mogla to o 9 bylabym juz w lozku ale nie jest mi to dane,dla mlodej to srodek dnia:sorry: Jak ona zasypia kolo 23 to ja z bananem na ustach pedze do lozka:-D
Ja wlasnie wczoraj pilam grzanca,pyszniutki byl,kojarzy mi sie z gorami,no i swietami:tak:

Tomek spi, jeszcze starszak został aIe on tak wcześnie nie chodzi spac.
Monigsan się ujawniła, która jeszcze zaIogowana a się nie odzywa?

Bohaciefka,wlasnie dokladnie tak sobie to tlumacze:tak: kurcze ale ciezko jest,cala ciaze nie palilam i myslalam ze latwiej tez teraz mi to przyjdzie(po co zaczelam:wściekła/y:) no ale niestety,nerwa mam takiego ze hej:no:

Dobry wieczor .....:tak:
Widze ze niezbyt tu "ruch" dzisiaj.....
Tego posta pisze juz od jakis 4 godzin...:shocked2::shocked2:...no i nie moge skonczyc.....dziewczyny daja mi niezle w kosc.....Ameli wyzyna sie druga dolna jedyneczka a Ali chyba ida gorne jedynki.....a ja przez to padam na mordke...:-(

Wczoraj zasnely o normalnej porze a potem obudzily sie tzn. Amelia sie obudzila a potem obudzila Alicje i tak nie spaly do 2 giej w nocy....normalnie myslalam ze im dupsak spiore...
Dla mnie to jest wlasnie najgorsze przy bliznakach..to ze jedna druga budza.
Czasami nawet jak sa w roznych pokojach i pomimo zamknietych drzwi tez sie budza...:-:)-(..

Do tego jeszcze wstalam z goraczka...gardlo tak strasznie mnie boli i ucho....chyba mnie troszke zawialo jak wracalismy ze spaceru w niedziele....:-(

Zaraz was poczytam ....a maz walczy z dziewczynami....:szok:

reklama
Do góry