reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Moje dziecie juz sie wyspalo,chalupka ogarnieta,teraz szoruje jak maly mop po podłodze:-D

Confi,Damianek to naprawde spryciaz maly,swietnie stoi:tak::szok: az trudno uwiezyc ze z konca maja jest,super:-)
Tikanis,ale swiewtny reniferek z Ciebie:tak::-) u nas bylo pare mikolajow ale zaden nie byl przebrany:-(no szkoda ale w przyszlym roku nadrobimy:tak:

Dziewczyny o jakiej Wy musztardzie w proszku mowicie,jak sie tego uzywa???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
no to podtrzymując "ducha mikolajek"pokomplementuje foteczki moniqsan i tikanis:

moniqsan - super są Ci sasiedzi Twoich Tesciow:tak::-)!!! Tylko kurcze... jakbym byla dzieckiem to chyba tez bym malo chetnie poszla na raczki do takiego Mikolaja (ogolony Mikolaj to nie Mikolaj;-):-p), ale Lili dala rade:tak::-D:-D:-D

Tikanis - nonono - Reniferica z Ciebie jak ta lala!!! Pięknie jak zawsze:tak::-):-):-)

a teraz wyrazy uznania i gratulacji dla mojego Zięcia:
Damianku - Tesciowa jest z Ciebie mega dumna (te proste nóżki, mocna postawa stópek - SUPER!!!)!!! Niestety Jagodzia ma geny Tatusia i zapewne zacznie chodzic w okolicach roczku, a raczkować w wieku 8 m-cy.. No ale do wakacji powinniscie juz oboje popląsać (Ty zapewne bedziesz juz biegal:tak::-)). Buziolki :****

moniqsan - chwała Ci za linka do tego bloga:tak::-):-):-)!!! Pewnie będę go wyklinać jak zobaczę jakiś kg na plusie...ale jak zobaczyłam drożdżówki, które dzisiaj robiła tsarina... Rewelacja!!! Chyba jutro zrobię niespodziankę swojemu M:tak::-D

Tsarina - rozumiem, że te drożdżóweczki to pyszooota??

Nie mam dzisiaj natchnienia do pisania aIe jedną rzecz muszę napisać.

Roxy , wIasnie patrzę na Twój suwaczek i widzę,że maIutka kończy dzisiaj 7 miesiecy.Nadusiu sto Iat .
Przyznaj ,że torcik śIiczny.

moniqsan - chwała Ci za linka do tego bloga:tak::-):-):-)!!! Pewnie będę go wyklinać jak zobaczę jakiś kg na plusie...ale jak zobaczyłam drożdżówki, które dzisiaj robiła tsarina... Rewelacja!!! Chyba jutro zrobię niespodziankę swojemu M:tak::-D

Tsarina - rozumiem, że te drożdżóweczki to pyszooota??

jakie drożdzówki? Z prawie 30 zostały tylko okruchy... i gary do zmywania...

reklama
hej

ale dzis dzien wciaz pada i nici ze spacerku .

confi --damian bardzo silny ,ze juz wstaje cos mu spieszno a moj do raczkowania sie nie daje jeszcze...

tikanis -reniferek z ciebie fajny i dzieciaki tez,powtorze jeszcze raz ze zdjeciowego.

nadia- sto lat

napisze tu bo szybciej sie dowiem,czy dla babci poduszka ze zdjeciem prawnokow nadaje sie na prezent pod choinke???

Do góry