reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Jolu,tez zdroweczka dla Twoich dziewczynek zycze,taka pora roku ze maluchy choruja i nie tylko:tak:
M&m,s, kurcze moja mala tez ostatnio strasznie marudna sie zrobila ale zadnych objawow wyzynajacych sie zabkow nie ma,w sumie nic sie nie dzieje a zmierzla ze sie nie da wytrzymac:no:
Mamstud,fajnie ze bylas na zakupkach,ja to nie wiem kiedy sie teraz bede mogla wyrwac z domu,bez mlodej. co kupilas fajnego??:-)

Wiecie,ja mam jakies glupie mysli od wczoraj. Mialam zostac u mamy na noc z Nadia,i ciagle rozmyslam co by bylo gdyby....:-( mama szla do pracy na noc i bylybysmy same do rana i jakby sie to stalo w nocy... i ja bym spala... i nic nie zauwazyla...:no: Z jednej strony dobrze ze tak sie to skonczylo,cale szczescie.. bo moglo gorzej:no: Sto mysli mi sie klebi w glowie na minute-masakra:-(

Ide chalupke ogarnac, ja tez chce rogala:-):-):tak::tak:

reklama
Joluś, mamstud tęskniłam za wami. :-):-):-)

Joluś, prawda z tym łóżeczkiem w innym pokoju:tak::tak:, ja tak już mialam w pewnym momencie że właśnie wybudzalam sie jak Maja sie obracała w łózeczku, albo jak jęczała sobie przez sen. i ona sobie dalej zasypiala, a ja wyskakiwalam jak "gupia".:cool::cool::cool::crazy::crazy::crazy:

A co do filików, to musisz najpierw załadować filmik na jkiś protal filmowo , zdjęciowy. np na youtube.com (tam sobie zakładasz konto, upload-ujesz filmik, i potem masz jego adres url i go do posta wstawiasz jak "link" , albo po prostu wklejasz link - no wiesz adres.

Ja tez tesknilam....az tak bardzo ze snilas mi sie dzis...:tak::tak::tak:...przyjechalas do mnie ......:tak::tak:

A dla mnie jakies francuskie z budyniem poprosze a jak nie ma to moze byc rogalik...:-D:-D

Dziekuje za instrukcje ...postaram sie wstawic filmik mojej smieszki....no jak mi sie uda....:sorry::sorry::-p

Mamstud....nosz bez wykretow.....WSTAWIAJ i to szybko....:tak::tak::tak:

nie macie przepisów? szkoda..

a qtwa!
bohaciefka Ty oszołomku! Ja w życiu bym nie napisała/powiedziała, że Ty przemądrzała jesteś! Uchowaj Boże! Ja Cie podziwiam za tą wiedzę! Pogratulować tylko! Dziękuję Wam dziewczynki, że mnie prostowałyście! Bo by się nam dziewczyna obraziła i by mi przykro było!

Kochanieńkie melduje się i mimo że jestem już na urlopie :tak:to nie wiem kiedy was nadrobię. Weszłam dzis tylko na chwilkę i muszę wam napisać że bardzo miło się poczułam ze pamiętałyście o Guciu :tak: KOCHANE JESTEŚCIE!!!!
Monika1977,Mmatysia,Marzenka,Roxi,aga km,tsarina, m&m`s,Malgoss, mamstud,jola, buziak od Gustawa :-D

ale ponury dzień :-( nic się człowiekowi nie chce :eek: Gucio cały czas śpi więc idę ogarnąć mieszkanko i wstawić pranie bo mój maż zapomniał niestety jak się pralkę włącza :oo: ale pewnie mu się przypomni jak nie będzie miał w czym chodzić :-D
miłego popołudnia :cool2:

Wszystkiego Najlepszego dla Nataszki i Guci dużo zdrowia zebów i coraz większych postepów
Malinka nadrobisz nie martw się
Jolu zdrówka
Tsarino wam też taki podły okres teraz
M&ms to wstawanie jest bardzo uciążliwe niby trzeba się cieszyć ale sama nie wiem czy to takie dobre :)
Dziewczyny wiecie co jak dotkne sie skroni to mnie strasznie boli myślicie że to zatoki w sumie to jak sie schylam to nic nie czuje tylko jak dotkne to masakra

aneteczka,malgoss,katharina- dziekuje za wspracie dziewczyny, jesli jednak chodzi o spanie ze mna w lozku czy karmienie cycem,, to confi,niestety nie da rady bo odkad wrocilam do pracy ograniczylam karemie i tego mleczka nie mamjuz tak wiele.. i nie wystarcza zeby noca go tak czesto jak sie on budzi karmic bo mu to nie wystarcza.. pozatym jak spi maly ze mna w lozku budzi sie tak samo,, i probowalam tez herbatki z melisa.. roxy- ale tez nie przynioslo zadnego efektu,, probowalam i mleczka na noc, i kaszki na noc, i poic malego na calego,, i wymeczyc przez dzien,, i chyba wszytskiego doslownie probowalam...

Tikanis, a spróbuj nie wstać... Po prostu... Ja od 3 tygodni nie wstaję. Fakt pierwsz, druga, trzecia noc - były ciężkie, ale z czasem jest coraz lepiej. Natasza czasmi się obudzi i popłacze, ale to nie trwa długo i za chwilę zasypia.

reklama
Madziu, m&m's, Malgoss, Mamstud, Jolu, Aguś, Tsarina dziękuję za życzenia w imieniu swoim i Nataszki! I jeszcze raz dziękuję Mmatysi i Monice!

Do góry