reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

U nas taki metraż to ma na plus, ze jak się pożremy to każdy idzie w swoja stronę:-)

Spadam kochane bo M czeka.
Jutro wyjeżdża na szkolenie do Poznania i wraca dopiero w sobotę a później w niedzielę wieczorem wybywa do Wejherowa:-:)-:)-(
Muszę się nim nacieszyć;-)
Spokojnej nocki.

wczoraj świętowałaś 7 m-cy dzisiaj żegnasz się z M ty kobieto to masz siły dobrej nocy :-)

reklama
wczoraj świętowałaś 7 m-cy dzisiaj żegnasz się z M ty kobieto to masz siły dobrej nocy :-)

hahaha - no dokładnie!!! Ale niech się wytuli do tego swojego M za nas wszystkie...

chociaż może i ja dziś pozwole się dotknąć mojemu M - strasznie bola mnie plecy, więc jakiś masażyk by się przydał :sorry:(a M mnie straszy, że na masażyku to się raczej nie skończy, hahaha:-D:-D:-D biedny wyposzczony po ostatnich zagraniach... )

u żadnej chyba masaż się nie kończy inaczej :-) a mój wiecznie nocki ma jak my te dzieci zrobiliśmy :sorry: choć za ciepło między nami ostatnio nie jest :-(

nocki kasiu powiadasz... niezle...:confused2::confused2::confused2:

wiesz co - u wiekszosci z nas chyba troszke powiało chłodem w sypialni - także się nie przejmuj - nie jesteś sama:sorry::sorry::sorry:

sorki że ja tak i z gruszki ni z pietruszki ale wstawię wam fotki jak sie tu chłopcy bawią na kawalerskim - tego nieszczęśnika zastaliśmy w niedzielny ranek, podczas spacerku :rofl2::rofl2:
żałuję że nie zrobiłam fotek zgraii kolegów którzy stali w bezpiecznej odległości od niego i pilnowali by go nikt nie rozwiązał :cool2:

f3amm8.jpg

msluuh.jpg

a teraz wybaczice ale idę na śpiocha dokarmić bąbla, bo na kolacje wtrynił mi tylko 60ml :eek::eek:

no naprawdę coś dzisiaj spokój , niektóre to pewnie mają M w sypialni , albo im dzieci dają popalić :rofl2: Aga a Jaga już śpi

To już po 20.00 mówiłam, że będę forum od początku czytać. Pustki dziś toatalne! Barmanka wpadła jak po ogień. Confi, Moniki1977, Moniq brak... Trzeba iść spać. Mi dzisiaj jeszcze masażu nie ma kto zrobić. Ale jutro i owszem:tak:

reklama
hahahha - barmanka - fotka pierwsza klasa!!! Superrrrr!!! A jaki ten "nieszcześnik" zadowolony :-D:-D:-D

Kasia - niestety Jaga obecnie jest na rękach u Tatusia... ja już z 3 razy próbowałam ją uspać, cyce jak flaki... mam dość.. normalnie obraziłam się na nią:confused2::confused2::confused2:...

Czy Wasze Dzieci też tak mocno szczypią:eek::crazy:??

Do góry