mamamatysia
Fanka BB :)
No ja o prasowaniu.Tyle tego mam.Samych koszul z 20nie no, mamamatysia ja Ci M do prasowania pożyczam, a nie na coś innego.... :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja o prasowaniu.Tyle tego mam.Samych koszul z 20nie no, mamamatysia ja Ci M do prasowania pożyczam, a nie na coś innego.... :-)
No na razie trzymam na poddaszu ale jeszcze dwie ściany do pomalowania i poddasze zmieni się w olbrzymi pokój.Bedę musiała znależć jakieć miejszce na kosze z wypranymi ciuchami.Przy trzech facetach,którzy przebieraja sie 3 razy dziennie to ma co robićmamamatysia ty masz taki metraż że masz gdzie to prasowanie schować obyś go nie widziała ja bym tak zrobiła pewnie
Na piętrze 3(plus łazienka i osobno wc) na dole 3(plus łazienka i osobno wc)użytkuje babcia i poddasze.to ile masz pokoi na razie
łaaaałNa piętrze 3(plus łazienka i osobno wc) na dole 3(plus łazienka i osobno wc)użytkuje babcia i poddasze.