reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

witam porannie z kawusią w rączkach. :tak:

powiedzcie mi jak nazywają się takie plastikowe worki z których odkurzaczem wysysa się powietrze?
no wiecie chodzi mi o to by objętościowo zmniejszyć pakunek...
kurka szukam tego na allegro i nie mogę znaleźć :wściekła/y:
pomożecie? :sorry:

reklama
Hejo dziewczątka.
Aleście wczoraj szalały.

Mamamatysia - to co dziś kawa i croissant'y ?:-):-) Ktoś jeszcze ma ochotę?:-)
kurczę sama sobie tej ochoty , głupim żartem narobiłam:confused2::baffled:, i teraz nie ma wyjscia do sklepu bedę lecieć.:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

a teraz zyczonka dla naszych siedmiomiesięczniaków:

dla Gabrysi i mamstud
dla Kamilka i madzi
dla Filipka i mamymatysia

dużo uśmiechu, szybkiego i bezpiecznego raczkowania, pierwszych ząbeczków i cudownych przeżyć podczas pierwszych wspólnie wspędzonych świąt. Dla Mamuś zycze: spokoju i cierpliwości, więcej wolnego czasu dla siebie i świąt jw.:-):-):-)

m&m's - na wirtualnego rogala i kawusię jaknajbardziej mam ochotę :tak::-D:-D:-D przynajmniej moja waga nie ucierpi ;-)

Witajcie Gaduły, można się było spodziewać ze tyle naklepiecie...
My z Damianem dopiero wstaliśmy...chyba wróciły nam przespane nocki bo Damian obudził się po raz pierwszy po 5 no i dopiero teraz .

U nas ciąg dalszy kryzysu w domu, aż mi sie nie chce o tym pisać. Macie takie fajne nastroje i nie będę Wam głowy zawracać swoimi problemami.:zawstydzona/y:

W trójmieście pada i to jest dodatkowym czynnikiem dołującym ja musze dziś jechac do pracy i w tym deszczu zabrać Młodego...echhh:confused2:

Dobra..nie smęcę...idę sobie. Jak cos się poprawi to wrócę

aha...zapomniałabym.
Wszystkiego dobrego dla pierwszych 7 miesięczniaków
Gabuni , Filipka i Kamilka...buziaki bąbelki

2nh2f50.jpg

confi - co Ty bredzisz z tym "zawracaniem głowy" - pisz nam tu szybciutko co Ci leży na serduchu!!!
Pomożemy!!!

reklama
no to jeszcze ja złoże życzenia :tak::-)
mamstud, mmatysia, madzia - moc gorących uścisków dla waszych dzieciaczków, przespanych nocek i boskich uśmiechów co rano. Mua :****

aga, maaatkooo wieki nie jadłam pączków domowe roboty :zawstydzona/y: a moja babcia robi takie że się mózg lasuje normalnie:sorry::happy:

Do góry