bohaciefka
Fanka BB :)
No i ja szybko bo starsza krzyczy jeść a młodsza zniecierpliwiona brakiem maminego zainteresowania (Gaba zwiała do pokoju bo co ma się siostrą zajmować jak mama klepie w klawiaturę).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
monika pewnie ja przemądrzała, co? :-):-) :-)
Dobrej nocy-tyIko nie szaIej zbyt mocno!!! Tfu, nie szaIejcie.
Tak poszaleliśmy, ze mi dzisiaj kręgosłup siadamamamatysia a właśnie zaszalejcie trzeba uczcić te 7 miesięcy;-)
Mamamatysia....ja tez bede miec zapach zywej choinki........ze swieczki....:-):-):-)...dzis zakupilam dwie...jedna wlasnie o zapachu jodly z domieszka pomaranczy i cynamonu a druga o zapachu czeresni z cynamonem ......:-)
Moniqsan....ostatnio przeszukiwalam strony allegro bo szukalam body carter's dla dziewczyn i znalazlam tego sprzedawce.........ma on tez firme fixoni.....tez mam te bodziaki.......
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy