reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

No i ja szybko bo starsza krzyczy jeść a młodsza zniecierpliwiona brakiem maminego zainteresowania (Gaba zwiała do pokoju bo co ma się siostrą zajmować jak mama klepie w klawiaturę).

reklama
monika mua mua mua :-) Normalnie wiedziałam, że jesteś cudownym człowiekiem po prostu :-)

bohaciefka daj tej swojej przodowniczce jeść w końcu :-)

Witajcie Mamusie,

ja już się melduję. Jagoda jeszcze śpi (położyłysmy się wczoraj we dwie ok. 23:00) - zaliczyła karmienia ze 2 razy i...kima dalej:-D.

Cały czas myślę o tej mojej wczorajszej rozmowie - i teraz jak tak ją sobie analizuję - to w ogóle nie jestem z niej zadowolona:wściekła/y::-(!!!
Wyniki też wcale nie muszą być od ręki - mogą nas przetrzymać kilka dni w niepewności (sprawdzałam w BIP-ie jak to było z ostatnim stanowiskiem)..

Moja dietka wisi na włosku - wczoraj byłam wieczorkiem u swojej babci (umówiłyśmy się wcześniej) - no i co na nas czekało - pączusie własnej roboty z marmoladką i dżemikiem własnej roboty - mniammm - wciągłam 2 małe (no i ... nawet Jagodzi dałam troszeczkę ciasta ze środka), no i na drogę dostałam całą reklamówkę pączków:-):-):-)

Kawusię mam przed sobą - więc mykam ponadrabiać Was Gaduły!!!

Hej dziewczyny ale zaszalalyscie wczoraj,mam 25 stron do przeczytania:szok:

Ale najpierw najlepsze zyczenia dla Filipka i Kamilka z okazji ukonczenia 7 miesiecy:-D:-D:-D

Bardzo sie ciesze jola,ze u ciebie juz wszystko dobrze wzruszylam sie bardzo jak przeczytalam ze dla dziewczynek ubierzecie choinke bardzo ladnie z waszej strony:tak::tak::tak:
Musze wam powiedziec,ze ja jestem straszna tradycjonalistka i nie wyobrazam sobie swiat bez zywej pachnacej choinki fury prezentow i prezencikow dla moich bliskich,wigilii z 12potrawami:tak::tak::tak:(karp smakuje najlepiej wlasnie na wigilie,czytalam ze poruszalysci temat ryb.Zeby karpia nie bylo czuc mulem trzeba go sparzyc wrzatkiem pozniej umyc wyczyscic pokroic w cieniutkie dzonki,posolic i oblozyc czosnkiem i cebula,na 2h do lodowki przed smarzeniem zwalic czosnek i cebule w mace i na patelnie-niebo w gebie)pasterki,koled itd.A i oczywiscie swoje wypieki wedliny szyneczki...:tak::-D:tak:

Witam majowe mamusie.
Buziaczki dla Gabrysi i Kamilka z okazji ukończenia 7 miesiąca:-)
Pogoda pod psem,leje,zimno ,mokro,brrrrrr
Zabieram się do nadrabiania wieczornych postów 15 stron wy litości nie macie:no:
Dobrej nocy-tyIko nie szaIej zbyt mocno!!! Tfu, nie szaIejcie.
mamamatysia a właśnie zaszalejcie trzeba uczcić te 7 miesięcy;-)
Tak poszaleliśmy, ze mi dzisiaj kręgosłup siada:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mamamatysia....ja tez bede miec zapach zywej choinki........ze swieczki....:tak::tak::-):-):-)...dzis zakupilam dwie...jedna wlasnie o zapachu jodly z domieszka pomaranczy i cynamonu a druga o zapachu czeresni z cynamonem ......:-)

Moniqsan....ostatnio przeszukiwalam strony allegro bo szukalam body carter's dla dziewczyn i znalazlam tego sprzedawce.........ma on tez firme fixoni.....tez mam te bodziaki.......
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma:-).U nas też królują swiece w czasie Bożego Narodzenia.Bardzo lubię te o zapachu,ciastek waniliowych,piernika i szarlotki.
Dzięki za ten link bo ja jestem wielką fanką firmy Fixoni widze ze sprzedajacy ma spory asortyment tylko ceny...hmm,troszkę wysokie.

Nadrobiłam,uffffff.
Mamstud,Bohaciefko,Florencjo dziękujemy za życzenia a cioci Monisi za tort:-)
I znowu mega długi post:zawstydzona/y:

reklama
no to nadrobiłam Was :tak::-D

i ja jestem ciekawa, która poza Moniq (i już nie Moniq) jest przemądrzała - pisać tu szczerze!!! hmmm - może JA:shocked2:? hmmm:cool2::cool2::cool2:

Kurcze - ale miałyście wczoraj wenę:-D: zaczęło się od "robactwa" i rybek, później przeszło na siostrę M Moniq i jej "szczęśliwy" związek... następnie "spowiedź", czyli co myślałyście o sobie wstecz... no i zagadka:confused::-D

a ja sobie smacznie spałam z Niuńką, o 1:00 się przebudziłam, ale miałam tak sklejone oczka, że nie w głowie mi było siadanie do kompa... a troszkę szkoda:tak::-D

Do góry