reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

rety chyba chora, ale mnie z zimna telepie :eek::eek:

no ja takich mieszanych par to znam wiele, dośc popularny widok na dublińskich ulicach. nawet moje koleżanki z pierwsze pracy... fajne śluby miały - tylko tyle im zazdroszczę, bo były przydziane w te rytualne suknie, henna na ciele zrobiona, ogólnie masa kolorów. ale związki nieciekawe..do rękoczynów dochodzi... dziewczyny już teraz przejrzały na oczy i zarzekają się do kraju męża nie pojadą - tylko że mają jednego zonka - dziecko!!!!!
no i są uzmienione przez to :crazy:
a ta ich religia to o dupe potłuc :-p niby krowiego mięsa jeść nie mogą - a my kiedyś u koleżanki robiliśmy wigilię i Achrami nie powiedzieliśmy jakie to mięso :-p:-p myślałyśmy że wyczuje w smaku albo co...a on się nawet nie zapytał co to za mięso - dacie wiare? :shocked2::-) aa wcinał aż mu sie uszy trzęsły:rofl2:

reklama
Kobitki.....ja juz zmykam.....cos juz nie moge patrzec na oczka....to chyba przez te tabletki..niby ziolowe ale po nich taka jaks rozluzniona sie czuje....:tak:.....

Do jutra......buziolki...:-):-)

Wreszcie się uspokoiłyście to zobaczę co mi tam jola podesłała za linka z tymi cartersami, nawet nie zdążyłam przejrzeć przez was, gaduły

No ale ... dowiedziałam się :-D:-D:-D

Monia, która ta zarozumiała ???
Jaki ma kolor czcionki?
Dużo pisze?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry