reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Mmatysia
...włąsnie sęk w tym ze on siedział z Małym i go "usypiał" ale stwierdził ze boli go głowa i nie ma siły słuchać ryków...najbardziej wkurzyło mnie to ze zamiast utulić dziecko pozwolił mu płakać...to takie bezduszna jak dla mnie :sorry:
No i koniec końców tak się obraził ze nawet się z nami dzis nie pożegnał przed wyjściem do pracy :confused2:...uparty osioł.
Może on chciał zastosować metodę amerykańskich psychologów;-) Zostawic dziecko żeby się wypłakało i samo ukoiło:sorry: Powiedz mu,że to NIE DZIAŁA.Ostatnio próbowaliśmy o 2 w nocy.Efekt-dziecko nam zsiniało po 10 minutach wydzierania.Koniec z dobrymi radami psychologów, płaczące dziecko trzeba utulić.

reklama
Dzień dobry Majóweczki! :-)

Confi wiesz, że nigdy w życiu nie byłam na solarium? :-) Chyba bym się bała :-) A zatyczki do uszu podczas usypiania Damisia, eh...następnym razem niech je sobie do nosa wsadzi...

tikanis oj nie zazdroszczę zazdrośnika :-) Na pewno szczera rozmowa pomoże

Jolu gdzie jesteś?!

Aga_k_m powodzenia!!! :-)

A my dziś spałyśmy do 10 :-)

Witajcie dziewczyny:-)
Krzysio usnal,a Ania poszla z tatusiem ukladac drzewo do kominka wiec chwila spokoju:tak:
aga km zycze powodzenia i wydaje mi sie ze bedzie dobrze,a Jagodka pewnie da rade grzeczna dziewczynka to co ma nie dac:tak::-D:tak:
confi no niestety wiekszosc facetow ma jakis dziwny tok rozumowania:tak:,tak mi sie wydaje:tak: ja ze swoim M ciagle ostatnio sie sprzeczam bo mamy calkiem odmienne zdanie na rozne tematy:wściekła/y:
Ja sobie lubie pogadac a moj m to typ milczka ale jak mu zwroce uwage to od razu drze gebe:wściekła/y:
Oh zycie ale kto powiedzial ze bedzie latwo:crazy:
barmanka ja tez ostatnio robilam porzadek ze zdieciami zgralam kilkanasie fotek na plytke zeby wywolac tylko kiedy to nastapi;-)

Cześć mamuśki :-)
Dziś już jestem dzień cały :tak:
No, może prawie cały, bo taaaaaakie piękne słońce :-)
Przedwczoraj mnie wcięło bo wrócił M i fajnie sobie spędziliśmy dzień, wieczorkiem puściliśmy sobie jakąś komedię romantyczną, przygotowałam coś na ząb do piwka a potem było baaaardzooo fajnie.
Wczoraj natomiast odwiozłam M na lotnisko a sama pojechałam do Zlotych Tarasów. Obkupiłam rodzinę w prezenty. Powiedzmy że 60% już mam :tak:

Zazdroszczę solarki. Ja chyba już ze 2 lata nie byłam :sorry:
Ale chyba ruszę tyłek i też pójdę się wygrzać. Confi narobila mi ochoty :tak:
Poza tym ... zatyczki do uszu :szok::szok::szok: Nie, no Twój M to dopiero potrafi. Pojechał po bandzie :rofl2: Ciekawe jak ja bym zareagowała na coś podobnego :laugh2:

mamstud
Czytałam, że Gabie się już znacznie polepszyło. Super!!! :-):-):-) Bardzo się cieszę. Wycałuj malutką w biedny tyłeczek od cioci moni

Mój M pojutrze ma urodziny :sorry: Jak wiecie gotować uwielbiam, więc z tym nie będzie problemu. Chyba zrobię jakieś owoce morza. M uwielbia krewetki w gremolacie, do tego winko jakaś czosnkowa bagietka i będzie mniam. Gorzej tylko z tortem. Zapaliłam się że upiekę coś takiego :zawstydzona/y: Truflowy sernik z mascarpone
Możecie się już śmiać, bo jak zwykle z prostego ciasta zrobię przeprawę przez Syberię :zawstydzona/y::sorry:

moniqsan tyłeczek ucałowany od cioci - świeżo umyty po kupie :-) Super, że już jesteś.
Co do kolacji, owoce morza - mmmm... Gdybym kiedyś zalazła Ci za skórę możesz mnie w bardzo prosty sposób zabić - jestem na nie silnie uczulona :-) Kiedyś jeden facet zaprosił mnie na romantyczną kolację i zamówiliśmy krewetki tygrysie, ja z ciekawości bo nigdy wcześniej nie jadłam. Po zjedzeniu pierwszej zaczęło być mi niedobrze, po drugiej spuchłam, bez zjedzenia trzeciej zaczęłam mieć trudności z oddychaniem. Romantyczna kolacja zakończyła się na pogotowiu, zastrzykach, sondzie wprowadzanej przez nos i płukaniu żołądka... Eh :-) Fajne czasy :-)
A torcik wyglada przepysznie!!

moniqsan tyłeczek ucałowany od cioci - świeżo umyty po kupie :-) Super, że już jesteś.
Co do kolacji, owoce morza - mmmm... Gdybym kiedyś zalazła Ci za skórę możesz mnie w bardzo prosty sposób zabić - jestem na nie silnie uczulona :-) Kiedyś jeden facet zaprosił mnie na romantyczną kolację i zamówiliśmy krewetki tygrysie, ja z ciekawości bo nigdy wcześniej nie jadłam. Po zjedzeniu pierwszej zaczęło być mi niedobrze, po drugiej spuchłam, bez zjedzenia trzeciej zaczęłam mieć trudności z oddychaniem. Romantyczna kolacja zakończyła się na pogotowiu, zastrzykach, sondzie wprowadzanej przez nos i płukaniu żołądka... Eh :-) Fajne czasy :-)
A torcik wyglada przepysznie!!

upsss ...
Współczuję Ci :hmm:
Oczywiście nie samego uczulenia, a tego że tyle wspaniałości Cię omija :-p (żart)
Mmmmmm .... mule duszone w porach ze śmietanką .... niebo w gębie:tak:

Może on chciał zastosować metodę amerykańskich psychologów;-) Zostawic dziecko żeby się wypłakało i samo ukoiło:sorry: Powiedz mu,że to NIE DZIAŁA.Ostatnio próbowaliśmy o 2 w nocy.Efekt-dziecko nam zsiniało po 10 minutach wydzierania.Koniec z dobrymi radami psychologów, płaczące dziecko trzeba utulić.
echhh powiedz to facetowi , którego matka wzięła na ręce jak skończył 3 miesiące...wcześniej się bała :eek:
na prawdę staram się mu tłumaczyć te zależności ale on wie swoje...i to mnie załamuje czasem

Mamstud...ja tez kiedyś się bałam solarium, szczególnie tego ze się zatrzasnę w tej kapsule i nie będę mogła wyjśc :-p
ale jakoś sie przekonałam ...chociaż zaczęłam chodzić jak miałam 27 lat :zawstydzona/y:;-)
a zatyczki...no wiesz ...jak bym znalazła nawet ciekawsze miejsce od nosa :-D:-D:-D i przysięgam ze jak to się powtórzy to na peno powiem gdzie je sobie może wsadzić :-p:-p:-p

i proszę dołożyć jeszcze jednego całusa dla Gaby od cioci Confi...skorzystam skoro dupka umyta :-p:-p:-p

Moniq...fajny mieliście wieczór...my jak zwykle...dupami do siebie :-:)-:)-(
nie znosze jak M am na ranną zmianę bo kładzie się spać zbyt szybko jak dla mnie i na dodatek wszystko mu przeszkadza...nawet szum komputera :eek::eek::eek:
Echh ja prezenty pewnie znów na ostatnią chwilę będę kupować :zawstydzona/y:

Florencja u nas jest to samo...zwykle mówi się ze to kobiety są specjalistkami od "cichych dni" u nas prym wiedzie mój M...nienawidzę tego bo nienawidzę kłąść się do łóżka z problemem nierozwiązanym. A ten jak się zaprze to koniec...mimoza normalnie :confused2:

Confi ja też pomyślałam o innym fajniejszym miejscu na te zatyczki ale nie chciałam Cię urazić... :-)
Pupcia ucałowana :-)

A ma ktoś kontakt telefoniczny z Jolą?? Normalnie martwię się o dziewczynki...

reklama
to ja się melduje:

dziekuję za wszystkie kciuki, i prosze abyście ich jeszcze nie puszczały - bo średnio zadowolona jestem z rozmowy:-( (znaczy sie rozmowa była super, ale "test" mapowy wyszedł "blado" wg mnie...troszke trwało zanim zrobiłam i pokazałam to co chcieli - nie znałam ich programu i pierwszy raz miałam styczność z mapami elektronicznymi:sorry:)

Pocieszające było to, że nikt z kandydatów nie miał wymaganego przez Urząd wykształcenia - tylko pytanie jak z ich doświadczeniem zawodowym (dla mnie to była praktycznie czysta teoria... no ale przecież zawsze można się przyuczyć:sorry::sorry::sorry:)

mamstud - i ja przekazuję buziola w czysty tyłek Gabrysi :*:*:*

madzia - jak robisz wypłaty, to może ja Ci podam swój nr konta, co?? :-D:-D:-D

barmanka, confi - ale Wam fajnie Synkowie śpią... Na Jagodę w sumie nie powinnam narzekać - późno usypia, ale za to długo śpi, jedynie na cycka sie przebudza (1-2 razy)

confi - no ja fanką solarki jestem od 7 lat... I tez w zimie traktuję ją jak "takie oszukane lato" - pelen relaks...
Ostatnio byłam chyba pod koniec sierpnia - wiec moja skóra już sie domaga promieniowania;-):-D:-D:-D

moniqsan - ale fajny miałaś wczorajszy dzionek!!! Super!!! A menu urodzinowe Twego M powaliło mnie... krewetki - mniammmmm - a ja znowu bawie sie w serki wiejskie :zawstydzona/y:

Do góry