M
Marzena80
Gość
Wiecie co chyba mi się udało. Tylko pytanie czy do Joli wysłałam czy do jakiegoś Anglika...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moniqsan - tylko, że ja znowu cudaczkę z dietką... ale - seler naciowy mam, sos jogurtowo-czosnkowy zaraz zrobie i też będę miała małą wyżerkę
:-)
A skąd wiesz że jogurtowo-czosnkowy???
Tak naprawdę miało być bez sosu, ale M ze 3 razy powtórzył "taki sosik by się przydał ...."
A że jogurtu nat. nie miałam, to skleciłam ze śmietany 9% i łyżeczki majonezu (plus czosnek, sól, pieprz) Oczywiście był jeszcze lepszy ... ale bardziej kaloryczny![]()
skąd wiem? - zgadłam
a tak na serio dla mnei najlepszym polączeniem dla selera jest właśnie sos czosnkowy (a że wymysliłam sobie tą dietkę rano, to sos zrobie na bazie jogurtu greckiego;-))
Muszę zrzucić z 3 kg (co by zapas na świeta zrobić), wiec teraz i selerek powraca do łask, i ogórki... i brokułki - no i oczywiscie - podstawa - serek wiejski.
moniqsan - idź Ty kusicielko... Ja mam i kolorowy makaron, i szpinak (ale przeznaczony na dietkę), i z ponad 3 kg mozarelli!!!
Kalmary też sie mrożą w zamrażalniku - to tak do tych wspomnianych owoców morza...
Ale mam też postanowienie ...- tyle dziewuch namowilam na moją dietkę, że wypadałoby samemu coś z nią zrobićBĘDĘ SILNA (o ile nie przesadzisz z fotkami)
Marzenko - nie wiem kiedy będą wyniki... Mam nie wylączac telefonu... Ale ja dygam... na dodatek mam wrażenie, że ja byłam wezwana jako pierwsza na rozmowe...