reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

ja też jestem (ale w ukryciu) - bo czytam sobie jeszcze co nieco...

kurcze confi - co sie z tymi chłopami dzieje???
Moj np. uwaza ze nie jest w stanie uspokoić i uspać dziecka - bo cyców nie posiada:crazy: ale ja mu wtedy zadaje pytanie - czy kiedykolwiek chowałam przed nim butelki, mleko, kaszkę???
Często moje mleko jest tez odciągnięte w lodowce...

a o reakcji na płacz lepiej nie bede pisala... ehhh

barmanko - a jak Twój model'77??? lepiej już??

reklama
Nadrobiłam was!!!!
Ufff
Ale napisać nie dam rady nic :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zresztą same zobaczcie która godzina :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Monika1977
Dzięki Ci kochana!
Ty zawsze o mnie pamiętasz ... MUAAAA :tak:

Ostatnia edycja:
Witajcie Kochane:-),

jestem dziś na nóżkach od 5:30 (wolałam zawczasu zrobić coś na głowie,tzn. ułożyć włosy, pomalować się co by później wszystkiego w biegu nie robić), kawka wypita, Dziecię już umyte i ubrane właśnie ogląda bajki na Babytv,a mnie zaczyna stresior zjadać...

Przeglądam jeszcze jakies materiały - ale za co sie nie zabiorę zdaje sobie sprawę, że ... mam w głowie czarną pustkę:-:)-:)-(..

Jagoda przechodzi dzisiaj chrzest bojowy z babciami - moja mama jest dziś sama w domku, wiec boi się samodzielnej opieki nad Jagódką, więc o 9 :00 przyjeżdża do nas Teściowa i we 3 będą rządzić pod moją nieobecność (już się boję)..

Bądźcie grzeczne pod moją nieobecność - ok. 12:00 powinnam się pojawić... Buziole (szczególnie dla moich wczorajszych mua:* barmanki i Marzeny) i trzymajta kciuki ;-):tak::-D

Dzień Dobry ale stron natrzaskałyście my kupilismy wczoraj fotelik Kamilkowi Maxi Cosi priori jestem bardzo zadowolona
Co do solariów to ja wczesniej chodziłam dość często ale teraz jakoś się boje i juz taki ze mnie bladziok że wstyd i chyba jednak pójde bo szczerze powiem samoopalaczem nie umie się smarować
Dziewczyny czy któraś coś wie o Joli bo z tego co przegladałam strony wstecz to nie widze żadnych jej postów
Barmanko to zabki ida zostaw tę raczki w buziolku bo takie dzidziuś i tak nie rozumie
Aguś trzymam za Ciebie kciukasy będzie dobrze nie denerwuj się to najważniejsze
Moniq a Ty co tak tylko na chwilke się pojawiłaś?
Confi powiem tylko tyle faceci....:sorry:
A ja uciekam robić wypłaty papapa miłęgo dnia majóweczki

agus- ja tez trzymam kciuki

barmanka- hmm moj maz bierze szybki prysznic i nie luubi wylegiwac sie w wannie wiec takie gazety odpadaja..:(

a ja dzis w domu bo jak wczesniej pisalam wtorki i czwartki mam wolne,, dzis jade do kolezanki na calyd zien kktora tez ma taka mala kruszyne jak kubus.. ytylko julke:) jade autobusem wiec zobaczymy jak to bedzie... a co do klotni z mezami ja tez sie poklocilam z moim bo wiecznie posadza mnie o zdrady jest bardzo zaborczy.. np idziemy droga a jakis chlopak sie na mnie popatrzy a ten zaraz ze napewno ja na niego popatrzylam i stad on sie na mnie popatrzyll. a teraz poszlo o to ze cos tam rozmawialismy o rodzicach i mowil ze nie bedzie mowil do moich mama i tata, a ja ze ja tez nie bede mowila jesli on nie mowi do jego taty tata tylko wymysle np tadzio...a ten zaraz skad takie cos ze ktory ojciec od moich bylych synkow synkow mial tak na imie, ehh wogole ciagle mnie przesladuje tym ze przed nim mialam kogos , a w sumie nie bylo ich wielu bo tylko 2 .. ehhhi normlane ze sie z kims spotykalam przed nim .. ehhh ale on ciagle mi cos wypomina ze to ze tamto.. ehhh ma juz dosc.. jestesmy w jakims miejscu a ten a co byla tu juz z ktoryms.. ehh normlanie szal pal.. i nie wytrzymalam i powiedzialam ze jest idota i przestalam sie do niego odzywac...://

Dzien dobry:-)

Aga_k_m,trzymam kciuki,powodzenia:tak:

Confi,ale mi narobilas smaka tym solarium,ja swego czasu to chodzilam bez opamietania:tak: i non stop uwazalam ze jestem blada,po ciazy tez zaczelam ale teraz znow odpuscilam,kurcze nie chce mi sie. Zreszta zrobilo mi sie cos po znieczuleniu na plecach i najpierw to musze dermatologa odwiedzic;-)

Co do chlopow to im sie wszystkim w glowach poprzewracalo,dziwolagi:sorry: Ja to wlasnie dlatego u mamy siedze od piatku bo musialam sobie od mojego odpoczac,no ale dzisiaj juz wracam ale nie bardzo mam ochote:no:

Barmanko,moja mala tez czasami kciuka wklada do buzi,troszke jej pozwalam ale jak dluzej possie to tez wyciagam. Ja mysle ze maluchy z tego wyrosna,wszystkie to robia;-)
Tikanis,moj tez taki zazdrosnik wstretny:wściekła/y:swego czsu to nawet na zakupy do centrum handlowego sama nie moglam jechac bo twierdzil ze bede sie "lansowac" kretyn:wściekła/y: ale juz troche odpuscil. Ale wiem jakie to meczace,nie daj sie:tak:
M@dzia,ja tez sie zastanawiam nad tym fotelikiem,jeszcze biore pod uwage chicco key

A ja wlasnie sie wybieram do selgrosu po prezent dla malej bo od dzisiaj sa w promocji (stoliczek do zabawy z fisher price),tylko ciekawe czy jeszcze beda:sorry:

Milego dzionka Wam zycze:-)

:-)Dzień dobry babeczki:-).
O Moniqsan wyszła z ukrycia:-):-):-)
Aguś- Powodzenia
Confi-Normalnie w łeb strzelić temu twojemu M.Zatyczki do uszu zatyczkami ale zeby nie widział ,że mały sie drze:no::no::no:
Tikanis-Fajnie, ze wyrwiesz się z domku na cały dzień na babskie pogaduchy.Też bym chciała.Na razie w piatek idę poćwiczyć:-)

A Filip zrobił nam dzisiaj niespodziankę i pozwolił pospać do 8:tak::tak::tak:.Niestety nie zdążyłam na giełdę kwiatową a zakupy muszę przełożyć na popołudnie.A że pusto w lodówce to dziś się po odchudzamy.Apel do M&m's Żadnych croissantów dzisiaj:no:.

Dzień dobry mamusie
Aga trzymam kciuki ;-)za ciebie i babcie też
Confi faceci to czasem mają pomysły - zatyczki :no:
Mój Filiś wstaje codziennie o 7 ani minuty dłużej razem z córcią do szkoły;-)ale zawsze o 9 znowu śpi , także mam czas dla siebie od godziny do dwóch :tak:

hej ...widze ze dobrze ze wczoraj sobie poszłam , przynajmniej się wyspałam . Co prawda Damian zasnął później niż zwykle ale za to spał do 6 :-)
ojjj odpukać oby to był powrót przespanych nocy :sorry:

aga_k_m juz Ci to napisałam ale...trzymam kciuki i czekam na wieści, myślałam ze nie musze tego pisać i ,że to wiesz :zawstydzona/y::sorry:

Tikanis wiesz Kochana z jednej strony nie dziwię się Twojemu M ze jest zazdrosny, ma piękną żonę w końcu ;-) ale jeśli zazdrość objawia się chorobliwie to chyba trzeba pogadać...to ze jest idiotą to jedno :-p ale wydaje mi się ze facet potrzebuje czasem potwierdzenia ,ze jesteś tylko jego i że nie myślisz o nikim innym...takie tam bzdety. My z resztą tez potrzebujemy wyznań prawda? :tak:
Zobaczysz...jak przytulisz sie do niego z nienacka i powiesz choćby do jego pleców to co napisałam wczesniej to zmięknie :-) u nas to zawsze działa :tak:

Roxy ...a co Ci się zrobiło po znieczuleniu??? A co do solarki to ja nigdy jakoś nie przesadzałam ale lubię być tak lekko opalona o każdej porze roku bo raz ,ze to podnosi samoocenę i poprawia samopoczucie to jeszcze sam fakt możliwości wygrzania się w zimny dzień działa cuda.
Ja też ostatnio miałam jechać do mojej mamy jak poprztykałam się z M ale zatrzymały mnie powody czysto techniczne...fotelik Młodego został w naszym aucie :-D ale niewiele brakowało...

Mmatysia
...włąsnie sęk w tym ze on siedział z Małym i go "usypiał" ale stwierdził ze boli go głowa i nie ma siły słuchać ryków...najbardziej wkurzyło mnie to ze zamiast utulić dziecko pozwolił mu płakać...to takie bezduszna jak dla mnie :sorry:
No i koniec końców tak się obraził ze nawet się z nami dzis nie pożegnał przed wyjściem do pracy :confused2:...uparty osioł.

Idę nakarmić moje miączące dzieciątko :-p

reklama
confi, sorki, wczoraj zniknęłam bo postanowiłam w końcu zrobić porządki z fotkami Marcelka które mam na komputerze - bo tylko zrzucam z aparatu a nic ich nie segreguje :eek:
faceci...ciężki temat... żaden nie jest bez wad... no ale fakt dału czadu z tymi zatyczkami :crazy::wściekła/y:

moniq, a gdzieś ty była jak cie nie było? znowuż gdzieś pojechała? ;-)

aga, powodzenia dzisiaj, na pewno się uda. tylko człowiek nastresuje się jak na studiach podczas sesji egzaminacyjnej :laugh2:

tikanis, łooo matko ale ci się temperamenty mężuś przytrafił :confused2: nie zazdroszczę sytuacji bo rozumiem że nie jest ci przyjemnie słuchać takich pierdół, tym bardziej że przeszłość zostawiamy za sobą... a weź ty może odpłąć mu się tym samym- też mu zacznij wypominać jego byłe laski, rzucaj mu takimi tekstami jakimi on ciebie uracza ;-) niech zobaczy jak to miło jest :eek:

mój dziś pospał do 8, nie było nocnej pobudki na mleczko :happy:, nasmarowałam maściami, teraz sobie siedzi w leżaczku, zdążyłam zmienić pieluszkę a ten co robi? kupala robi :eek::cool2::szok:

Do góry