reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

A mamamatysia, już od tygodnia mam cię zapytać i ciągle zapominam. Zastanawiam się nad kupieniem takiego peelingu kawitacyjnego, domowego. Masz może jakieś zdanie na ten temat?
A może jakaś inna mamusia ma, chętnie posłucham opini.

reklama
Jeszcze czekamy bo się kolor wyprzedał mąż nie chciał czerwonego....buuuu:wściekła/y:.Ma być dostawa koło czwartku.Wiec pewnie w piątek dojdzie.
Co do ćwiczeń to zapisałam się na zajęcia z tańca:tak::tak::tak:.W czwartek albo piątek idę na pierwsze:tak::tak::tak:. Wytargałam swoje stare baletki ale są już dość mocno sfatygowane trza kupić nowe:-(
To jaki kolorek wybraliście?

A ja w święta wcale nie mam ochoty na słodkie... Zresztą ja dość często nie mam ochoty na słodkie, wolę słone przekąski. A mój ulubiony zestaw to chipsy i piwo. Zamiennie mogą być orzeszki. Ale postanowiłam się ograniczać!

A mamamatysia, już od tygodnia mam cię zapytać i ciągle zapominam. Zastanawiam się nad kupieniem takiego peelingu kawitacyjnego, domowego. Masz może jakieś zdanie na ten temat?
A może jakaś inna mamusia ma, chętnie posłucham opini.
Wiesz ja jeszcze takiego domowego nie spotkałam.Byłam na peelingu u kosmetyczki.Zadowolona byłam bardzo bo mam cerę mieszaną(tradycyjnie świecąca sie strefa T) a peeling wyciąga sebum na zewnątrz,usuwa martwy naskórek,wygładza cerę i nadaje jej ładny kolorek.Niestety przy głębokich zaskórnikach potrzebne jest manualne oczyszczanie,więc znając swój typ cery sama musisz ocenić czy skorzystać z domowego ,profesjonalnego czy może będzie potrzebne oczyszczanie manualne.

... Zresztą ja dość często nie mam ochoty na słodkie, wolę słone przekąski. A mój ulubiony zestaw to chipsy i piwo. Zamiennie mogą być orzeszki. Ale postanowiłam się ograniczać!

Marzenka - przybij piątkę. :-):-):-)

Ja też nie przepadam za słodkim :sorry::sorry:, jak dostaję tort na urodziny to chce mi się płakać i zawsze pytam, "czemu nie pizza?" :laugh2::laugh2::rofl2::rofl2:

No i oczywiscie że PIWO i CHIPSY!!! :tak::tak::tak::-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

To jaki kolorek wybraliście?

A ja w święta wcale nie mam ochoty na słodkie... Zresztą ja dość często nie mam ochoty na słodkie, wolę słone przekąski. A mój ulubiony zestaw to chipsy i piwo. Zamiennie mogą być orzeszki. Ale postanowiłam się ograniczać!

Wybraliśmy kolor Magic grey (taki szary z pomarańczowymi wykończeniami).Jak do piątku nie bezie to zmienię na inny kolor bo z Filipem trudno gdziekolwiek się ruszyć bo drze się przy każdej próbie wpięcia nosidełka(musi kurczyć nóżki a pas uciska mu kolanka).

A ze słodyczy to najbardziej lubię kapustę z grzybami:-)

reklama
Do góry