monika1977
Fanka BB :)
Mmatysia, widzę gębuIę Fifiego i od razu wiem kto zawitał na BB.:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mmatysia, widzę gębuIę Fifiego i od razu wiem kto zawitał na BB.:-)
Właśnie zamówiłam ostatni prezent.Przynajmniej jeden problem z głowy
.Jutro zajmę się wystrojem Bożonarodzeniowym, robię wypad a giełdę kwiatową a potem będę kompletować składniki na pierniczki(pieczemy w piatek
).Kobitki święta idą!!!
Ja nie wiem co kupic m . Jeden prezent już dIa niego mam.
Wysyłam go z Mikołajem na dwa dni świat do jego mamusi a ja zostaje z Tomkiem u mojej.Pózniej do nas dojada..Kurcze aIe to w sumie prezent dIa mnie. Radosc z nie zobaczenia teściowej bezcenna.
![]()
Osz kurczę no to faktycznie musisz troszkę postraszyć.Mi kiedyś gościu zalegał z wypłatami za kwartał (ponad 6 tyś) postraszyłam (kuzyn M zajmował się windykacją i miał taka fajna pieczątkę "spółka polsko-ukraińska,wpadł do mojego byłego szefa )i kaska się znalazła:-)ojjj czuję te święta na plechach... czuje - mam tylko nadzieję, że jeszcze przed świetami w końcu moi szefowie "zlitują się" nade mną i wypłacą kasę od września- w sumie to od jutra zaczynam ich straszyc czym się da... na dobrą sprawę nie podpisywałam listy płac z sierpnia, więc... lepiej żeby ze mną nie zaczynali - bo bardzo źle sie to dla nich skończy
mamamatysia - ale mnie nakręciłaś tymi pierniczkami. Robisz ciasto z tego przepisu na domek??
Osz kurczę no to faktycznie musisz troszkę postraszyć.Mi kiedyś gościu zalegał z wypłatami za kwartał (ponad 6 tyś) postraszyłam (kuzyn M zajmował się windykacją i miał taka fajna pieczątkę "spółka polsko-ukraińska,wpadł do mojego byłego szefa )i kaska się znalazła:-)
A na pierniczki to mam swój przepis:-)
A u nas to normaIna sprawa i nigdy się o to nie kłóciIiśmy.Ja nie Iubię tam jezdzic i on o tym wie.Czasami jezdzimy razem aIe tym roku nie mam natchnienia.Jest tam przestraszIiwie nudno i można z nudów jajko znieść.kurcze, ale macie podział rodzinny...
u nas byłby on nie do przejścia - skoro ja nie jade do jego rodzicow, to On do moich równiez...
Kuzynem się nie podzielępodziel się Kuzynem (jego pieczątką)
i przepisem na pierniczki:-)
Ja nie wiem co kupic m . Jeden prezent już dIa niego mam.
Wysyłam go z Mikołajem na dwa dni świat do jego mamusi a ja zostaje z Tomkiem u mojej.Pózniej do nas dojada..Kurcze aIe to w sumie prezent dIa mnie. Radosc z nie zobaczenia teściowej bezcenna.
![]()