reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

też cały czas myślę o Joli od wczoraj jej nie ma. Mam nadzieję, że dziewczynki zdrowe i po prostu ma dużo zajęć...

moniko terapia trwa już 5 dni, czasem tyle wystarcza....mam nadzieję...

reklama
Mój Mikołaj właśnie przechwycił paczkę od Iistonosza z prezentem na mikołajki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jestem zła bo dziad miał wysłac na adres mojej mamy.

monika Mikołaj nie chodzi do przedszkola? I niespodzianki nie będzie... :-)

Nie chodzi. U nas jest za mało miejsc w przedszkoIach i dzieciaki ktorych jedno z rodziców nie pracuje nie mają szans żeby się dostać . Do prywatnego go nie zapisałam bo nie stac mnie na płacenie 700 stówek .

laseczki, jestem strasznie zajęta i tylko tak na chwilkę zaglądam...:zawstydzona/y:
już mi się gorąco robi jak pomyślę ile mam do nadrobienia :eek::eek: no ale - wieczorkiem likierek w rękę i dam radę :tak::-D:-D

wczoraj byliśmy na pożegnaniu u koleżanki która już na stałe wraca do Polski...

dziś robie zamówienia z allegro które będą nam potrzebne na czas naszego pobytu w Pl, a że z allegro dopiero zaczynam się "bawić" więc wszystko zajmuje mi dużo czasu :confused2::crazy:
(wogóle to znajomi naszych znajomych wyskoczyli do mnie z tekstem że przecież mogę zrobić jak oni zrobili - kupić wszystko tutaj i wysłać paczką :szok: a że mam temperamencik i byłam po paru drineczkach więc wywiązała się "rozmowa";-))

oki uciekam na spacerek....

rety doba powinna trwać 48godz :eek::eek:

U mnie z karmieniem dzieci to tak jak u mamstud moj M wciska na sile, a ja tego nie trawie.:wściekła/y:
Uwazam ze jak dziecko jest glodne to zje nawet takie male jak nasze :tak:jak nie chce tzn. ze nie jest glodne :tak:nie dajmy sie zwariowac :tak:wydaje mi sie ze lepiej dziecko przeglodzic niz przekarmic,a jeszcze jak jest na cycku to tam ma wszystko co mu trzeba:-):tak::-D

a ja z takim pytaniem do was ....
...czy któraś z was używa jakiegoś podgrzewacza samochodowego? (jak tak to jakiego).

jak sobie radzicie jak dużo czasu spędzacie poza domem a macie potrzebe przygotowania mleka dla dziecka czy też podgrzania obiadku?

Ja nie pomoge w kwestii podgrzewaczy i innych bo u nas cycus zalatwia wszystko:tak:
Jak jechalismy do Wloch pod koniec sierpnia 16h i pomyslalam sobie,ze gdybym nie karmila naturalnie to byloby ciezko tyle h z takim malenstwem:tak:
No ale barmanka z tego co wiem to sa jakies pojemniczki ktore utrzymuja odp.temp.jedzonka:tak:

...czy któraś z was używa jakiegoś podgrzewacza samochodowego? (jak tak to jakiego).

jak sobie radzicie jak dużo czasu spędzacie poza domem a macie potrzebe przygotowania mleka dla dziecka czy też podgrzania obiadku?
Barmanko, ja zawsze karmię Tomka przed wyjazdem. JesIi jedziemy na dłużej to obiadek daje mu w domu,nawet rano. Wodę na mIeko zabieram wrzątek w termosie, a zimną w dodatkowej buteIce.JesIi jesteśmy dłużej w drodzę to podaje tyIko mIeko ewentuaInie soczek. W domu Tomek pije soczek w temperaturze pokojowej i nigdy go nie podgrzewm tak więc i w samochodzie wIewam go prosto z buteIki..Oczywiscie zabieram ze sobą słoiczki z owocami czy zupką i jak tyIko dojeżdzamy do ceIu to je dostaje.

reklama

Ja mam taki:
Sunshine Kids Podgrzewacz samochodowy
Ale planuje jeszcze zakupic taki:
Podgrzewacz żelowy LOVI
bo w górach na stoku gniazdkowy działał nie będzie:baffled:
Mamstud-Fajnie,ze humorek wraca i Gaba zdrowieje.
M&m's -Uduszę za te croissanty:-D

Do góry